Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 35

Téma: HERNÍ PC SESTAVA - zhodnocení

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    S tou spotrebou (radove watty) si teda polozte otazku: "Mam na to uzivit pocitac?"
    Takovyhle cinty miluju nejvic... DX11 NEBUDE v dohledne dobe spasou, PhysX taky ne, ale nVidia norozdil od MS "nakrmi" vyvojare (zpocatku to vypadalo taky dobre - kdyz jeste sla pouzit ATIna + GeForce na fyziku, ted je situace jina, ze?)
    Me je to ostatne jedno co si tazatel vybere, ja bych momentalne sahl po 260 nebo 275 (nehlede na to, ze jediny vadny gk jsem mel ATI (spaleny, nedavaly obraz apod.) - to se ovsem zrovna tak muze stat u nV). Taky si uvedomte, jak ted ATI bojuje s dodavkama grafik, myslite ze se to nepodepise na kvalite?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    6

    Díky všem za rady, ale s tou gk mi teda dáváte zabrat Positivní je, že jako sestava je to snad v cajku. Vyměnil jsem stávající RAM za tyto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=71199 kvůli napětí. A ještě bych měl dotaz, jestli by v případě použití gtx260 stačil stávající zdroj. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Ano, pokud použiješ GTX260, zdroj bude naprosto dostačovat. Stačil by klidně zdroj Corsair HX520 (je ovšem o 100 Kč dražší ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    6

    Tím stávajícím jsem myslel hx450.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    66

    Citace Původně odesláno od Gaizka Zobrazit příspěvek
    Tím stávajícím jsem myslel hx450.
    jen bych si dal pozor u czc na dodací lhůtu neznámá. Oni totiž sami nevědí, kdy jim to přijde. Chtěl jsem od nich case s dodací lhůtou neznámou a oni mi odepsali, že to může trvat i déle jak měsic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Gaizka Zobrazit příspěvek
    Tím stávajícím jsem myslel hx450.
    Použití tohoto zdroje by bylo již na hraně, doporučuji použít zdroj HX520 či TX650.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Jistě, řeší se, kde ušetřit a ty začni onanovat nad moduly za 3,5 tisíce
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    A za 2.5k budes spokojenej? Si zkus nejaky nejlevnejsi najit v cuku-letu
    http://www.alza.cz/patriot-4gb-kit-d...ne-d144924.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    6

    A co tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=68642. Levnější a píšou taky 1,65V
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Nebo Obsidiany na 1.35v ale jsou za 3k http://www.lan-shop.cz/ocz-ocz3ob160...dian-xtc-88782
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Ve svém návrhu jsem postoval moduly RAM Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, které mají nap. napětí 1,65 V
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    6

    Tak asi půjdu do těhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59985 1,5V za 2,7k
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Pánové Jiri@tncm a Richmond to trošku přibrzdí ju?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Gaizka Zobrazit příspěvek
    Tak asi půjdu do těhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59985 1,5V za 2,7k
    Ano, moduly RAM lze použít. Podle specifikace výrobce je nap. napětí modulů RAM 1,6 až 1,65 V.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sestava na hry do 25 000 Kč - zhodnocení, rady
    Od Husker v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-09-2012, 01:02
  2. Sestava za cca 11 000 - Zhodnoceni
    Od JindrichGorner v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-09-2012, 01:17
  3. sestava k zhodnoceni pro vyvojare (okolo 25k)
    Od bytus v sekci PC - archiv
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 16-04-2009, 13:10
  4. Herni sestava
    Od Leiton v sekci PC - archiv
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 13:44
  5. PC sestava (nazory a zhodnoceni)
    Od Sweds v sekci PC - archiv
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-07-2007, 14:12