Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: htpc-prosim moc o radu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    Zdravim lidi,prosim moc o radu,mam takove jakoby htpc,mam tam zakl. desku gigabyte m61pme-s2,procesor amd athlon x2 black ed. 5000+ 65w,a-data game edition 2gb,2x hdd ide 80+40gb,mechanika vypla.zdroj 300w microatx

    Potreboval bych poradit jestli mohu pridat grafickou kartu asus 4770 htdi 512mb ddr5 80w do teto sestavy abych neznicil zdroj a jestli se vejdu do tech 300w,rad bych na tom hral v klidu hry,moc dekuji kazdemu za odpoved,zatim to mam resene nahrdadnim zdrojem 200w,ale je mimo pc a vypada to hrozne
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Doporučuji zakoupit zdroj Seasonic SS-400ET-F3.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    jo to bych rad,ale mam bednu jen na zdroj micro atx,to je ten mensi,rad bych zachoval tento co mam ve skrini,ale diky
    Naposledy upraveno uživatelem petr.stony: 03-12-2009 v 17:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Co to je přesně za zdroj, co tam teď máš? Značku a model?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Jandaskunk Zobrazit příspěvek
    Co to je přesně za zdroj, co tam teď máš? Značku a model?
    300 W zdroj je pro ATI Radeon 4770 slabý. Vyhovoval by 400 W zdroj, bohužel nemohu nikde najít ve formátu mATX
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    jj,micro atx jsem hledal a nasel jsem 350w max,zdroj je nejakej open montovany do lynx bedny

    Myslite,ze kdyz kartu zapojim tak zdroj bouchne nebo odejde?Jak poznam jestli ma nejakej chranic proti teto situaci?
    Naposledy upraveno uživatelem petr.stony: 03-12-2009 v 18:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    Tak jsem nasel zajimavej odkaz kde to vypocitava napeti,ale nevim ci tomu verit a nevim jakou zakladni desku zadat,vysla mi spotreba 232w

    odkaz:http://www.extreme.outervision.com/index.jsp
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Tyhle kalkulačky je třeba brát s rezervou, hodně orientačně.

    Navíc tvůj zdroj asi není nejnovější, takže riziko tu určitě je. 4770 s cca. 80W spotřebou na něj imho bude příliš.

    O jaký hry ti vlastně jde? Nestačila by nějaká slabší VGA? Jaký u toho máš zobrazovadlo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    grafiku uz mam doma,hry hraju ty nejnovejsi na 1024x768,na plazme

    Takze nikdo me nepovzbudi a nenapise to da?
    Naposledy upraveno uživatelem petr.stony: 03-12-2009 v 22:08
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. prosím o radu
    Od chyar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-04-2013, 20:36
  2. Prosím o radu...
    Od 2vmartin16 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 20-08-2010, 14:19
  3. DDR1: Prosím o radu
    Od ozzi v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-11-2008, 17:41
  4. Radeony: Prosím o radu
    Od ozzi v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 19:17
  5. HTPC - prosim o posouzeni
    Od HFX9 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-04-2008, 13:27