Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 88 z 88

Téma: Výkonnější PC do pracovny do 20 000 Kč

  1. #76
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Jo, tak si to užij a halvne ve zdraví, ať slouži mnoho let
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    77

    Ahoj,
    mám problém sehnat chladič SCYTHE Ninja 2 rev.B
    Vůbec nikde není na skladě.. už jsem prohledal snad úplně všechno.. Znáta nějakou stejně dobrou náhradu ? Musí být tichý jako myška :-)) Jsem ochoten si i připlatit. Hlavně když se bude dát sehnat a já ho budu moc co nejdříve namontovat... nejlépe třeba něco v alze, abych to mohl co nejdříve vyzvednout.
    http://www.alza.cz/scythe-orochi-scorc-1000-d116560.htm - dostanu to vůbec do své skříně Cooler Master Sileo 500 ? Na fotkách je větrák - taková "kráva" to neuchladí jen v pasivu ? diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,143

    Co třeba Noctua NH-U12P SE2. Dostaneš velmi kvalitní chladič s 2mi kvalitními fany - 1 můžeš v pohodě z chladiče demontovat a instalovat jej do case jako intake či outake.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od batthead Zobrazit příspěvek
    ...dostanu to vůbec do své skříně Cooler Master Sileo 500 ?
    Dostanes, ale vetrak musis dat ze strany (misto v kejsu viz. nakres v priloze, protoze ma kejs vylepenou tlumici hmotu tak pocitej jeste s cca 2cm "vystupky" - ty se ovsem zmacknou jako houba). Kazdopadne si myslim, ze bude stacit pasiv bez vetraku - zdroj a odsavaci ventilator by to mel uchladit .
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Orochi_in_CM.png 
Zobrazení: 134 
Velikost: 188.1 KB 
ID: 14459  
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 13-12-2009 v 08:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    77

    Diky, pujdu tedy do SCYTHE Orochi SCORC-1100 rev.B - laka me tam moznost sundani vetraku, kdyz to uchladi ten jeden odsavac co mam v sestave
    (Jak radi Kevin00 jit do Noctua NH-U12P SE2 tak za ty penize volim variantu bez tech vetraku.. tam jsou sice kvalitni 2 vetaky, ale bez by to bylo lepsi )

    Dle fotek Orochi CSORC-1100 budu mit co delat ho tam dostan, je to fakt kus materialu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    77

    Tak samozrejme nemohlo jit vse hladce a misto DDR2 mam DDR3, ktere mi deska nepotporuje. To je jiste ma chyba, prekoukl jsem se.. zil jsem v tom, ze ta deska je na DDR2... tak ted vsude plasim pameti na DDR2 a chci se zeptat jestli je velky rozdil mezi 1066Mhz a 800Mhz.
    Protože 1066 nikde v mém okolí nemají, tak jedine zakoupit 4G 800Mhz.
    Půjde to hodně poznat ?
    díky

    Jo a ještě otázečka s tou grafikou co mám - Sapphire ATI Radeon HD 4670 Ultimate 512MB DDR3, tak tam asi přes HDMI zvuk nepůjde že ? a nebo se pletu ? jen že z grafiky, ohledně zvuku nejde do desky zapojit nic...
    :-) dík
    Naposledy upraveno uživatelem batthead: 18-12-2009 v 10:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    A jakou desku jsi tedy nakonec obejdnal.. Vždyť to měla být 770T UD3P která je na DDR3 ne?

    Každopádně rozdíl DDR2 800Mhz vs. DDR2 1066Mhz nepoznáš.

    Z grafiky zvuk půjde, má vlastní zvukovku přímo na sobě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    A jakou desku jsi tedy nakonec obejdnal.. Vždyť to měla být 770T UD3P která je na DDR3 ne?
    Ano měla bějt :-( vůbec nevim jak jsem to dokázal, ale jednoduše jsem se překoukl a objednal jsem - Gigabyte GA-MA770-UD3 (rev. 2.0)... těd se mlátím hlavou do stolu, ale už se stalo.
    Pokud mě aspoň uklidite, že to na výkonu zas tak nepoznam budu jen rád.... kdyžtak bych tedy asi měnil celou desku.. A nebo dnes koupím DDR2 800Mhz a ty DD3 v alfe vrátím a žiju dál
    Ale tak jsem si dával na všem záležet a pak.. no stane se no :-((
    Pokud se mi s touto deskou a DDR2 výkon moc nezmění tak se to dá překousnout.. jinak to musím nějak vyřešit když už se to kupuje..
    Nebo je to znatelné s deskou na DDR2 + tedy DDR2 ???

    aspoň ten zvuk, že půjde jak jsem předpokládal.. díky
    Naposledy upraveno uživatelem batthead: 18-12-2009 v 11:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    77

    Tak myslíte, že desku mám nechat a skočit do auta pro DDR2 ??? nebo na výkonu to bude znatelné a doporučíte mi vyměnit desku ??
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Vykon DDR3 1600 poznas v synt. testech az od nejakych 3.5GHz (rekneme 5%), DDR3 je dnes spise investici do budoucnosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Vykon DDR3 1600 poznas v synt. testech az od nejakych 3.5GHz (rekneme 5%), DDR3 je dnes spise investici do budoucnosti
    Dobre diky za odpoved, pomerne me uklidnila.. koupim DDR2 a uz dnes muzu zhavit Hold jsem vybiral a vybiral az jsem prebral - zakl. desku...
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Muzes desku do 14 dnu vratit (viz pravidla pri nakupovani pres e-shop).. takze nevim proc resis nejake DDR2 misto vymeny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Muzes desku do 14 dnu vratit (viz pravidla pri nakupovani pres e-shop).. takze nevim proc resis nejake DDR2 misto vymeny.
    Ano to mas pravdu, ale nova deska by prisla nekdy v utery.. jestli je vykon tak zanedbatelny tak uz raci dnes budu PC vyuzivat a nemusim to dal resit... Do budoucna se stejne u tohoto kancelarskeho pocitace nema s cim pocitat ne? pokud je tedy nejaka zasadni zmena v te desce s DDR3 necham si poradit, ale pokud to s tema komponentama co mam nepoznam tak uz to dam raci cele dohromady a budu si "uzivat" :-)
    Prece jen bych uz rad videl toho obr Samsunga v provozu..
    Ale jak rikam, urcite budu rad kdyz reknes.. tohle je jen pohled lajka...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. Dá se dokoupit výkonnější zdroj?
    Od Spectra Support v sekci Spectra - FAQ (z HW i SW oblasti)
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 19:22