Prosím poradte.mam scenner artec ultima 2000,ale ked ho pripojim nejde mi,potrebujem asi Skener Driver ScanEZ V1.30.len tento program nemám
[QUOTE=luptykov]Prosím poradte.mam scenner artec ultima 2000,ale ked ho pripojim nejde mi,potrebujem asi Skener Driver ScanEZ V1.30.len tento program nemám[/QUOTE] Zkus se mrnout tady
velmi dakujem.a prosim ta ked zapojim scenner do usb,vypise ze novy hardver sa nasiel ale nepracuje spravne.a ked idem cez tento pocitac cez hardver tak je tam pri usb zltý otáznik.ale tá koncovka usb v pocitaci je dobra lebo mys mi tam pracuje.nevies kde je chyba?
[QUOTE=luptykov]velmi dakujem.a prosim ta ked zapojim scenner do usb,vypise ze novy hardver sa nasiel ale nepracuje spravne.a ked idem cez tento pocitac cez hardver tak je tam pri usb zltý otáznik.ale tá koncovka usb v pocitaci je dobra lebo mys mi tam pracuje.nevies kde je chyba?[/QUOTE]
Chyba bude nejspis v tom ze ten hw potrebuje spravne drivery ktere nejsou soucasti xp .. Stahni si to z toho meho odkazu vyber ten odkaz kde je napsano win xp (predpokladam ze pouzivas tento system) nainstaluj to restartni a pak napis co dela zlutej otaznik ;)
Chyba bude nejspis v tom ze ten hw potrebuje spravne drivery ktere nejsou soucasti xp .. Stahni si to z toho meho odkazu vyber ten odkaz kde je napsano win xp (predpokladam ze pouzivas tento system) nainstaluj to restartni a pak napis co dela zlutej otaznik ;)