Dobrý den.Mám tu problém
Na hardisku mi neohlášeně ubívá kapacita. Jednou je tam 5 gb volnýho místa a když se podívám o pět minut později,tak je tam třeba jenom 1,2 gb volnýho.Někdy to spadne na hranici 150 mb.Nevíte nahodou čím to může být???
Dobrý den.Mám tu problém
Na hardisku mi neohlášeně ubívá kapacita. Jednou je tam 5 gb volnýho místa a když se podívám o pět minut později,tak je tam třeba jenom 1,2 gb volnýho.Někdy to spadne na hranici 150 mb.Nevíte nahodou čím to může být???
skus vypnut body obnovy, pripadne poriadne preskenuj antivirom a antispyware. ked mi mysel uleti mohlo by to byt nejake nahravanie/stahovanie dat z netu na pozadi ?
btw na systemovom disku by som nechaval vacsiu rezervu ako 5GB system bude sviznejsi...
na 85% virusova infekcia :P
No mám to rodělený C 20 GB(windows + programy) a D je zbytek.... Nevim proč,ale dělá mi to jenom na tym C...... celková kapacita je 80 GB
A jaký máš systém? Může to dělat swap, ale aby si vzal najednou 4 GB se mi nezdá. Případně nějaký program typu Photoshop, ten je schopný si na disku "odložit" pár GB. Co se stane, pokud PC odpojíš od sítě a pracuješ? Pořád se to děje?
mám xp home edition s SP3,verze 5.1.2600 (WinXP Retail) a mám jsou originál
Vzhledem k tomu, ze jsi ocividne necetl pravidla toho jak pridat dotaz (nanapsal jsi sestavu, system, ...) tak jsi urcite ani necetl ani tento thread http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=32292 To by ti melo pomoct.