Laboratoř 05.02.2007: Gigabyte GV-3D1
Jednalo se o grafickou kartu Gigabyte GV-3D1 (dual GeForce 6600GT).
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
cool.user, SmartMole, MV, mensa, BlackFrog, gl_st0rm, pLc, clansy, Zeli, DiXiE, Jeffo, Bezy, komisar.durex, Martes, Wlcheck, wex, boboco, sAd, Deedman, g.sus, Acci, tgfh, Black tgfh, Withman, Invin, robky, VlasTik., zubenqa, Zumik, a8nr, Scooby_doo2, Mirunek, mech13, r34ktor, Petr S., Schermen, tequilla, lubster, MICX, Konnor, petr_, }{onz@
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
cool.user, SmartMole, MV, mensa, BlackFrog, gl_st0rm, pLc, clansy, Zeli, DiXiE, Jeffo, Bezy, komisar.durex, Martes, Wlcheck, wex, boboco, sAd, Deedman, g.sus, Acci, tgfh, Black tgfh, Withman, Invin, robky, VlasTik., zubenqa, Zumik, a8nr, Scooby_doo2, Mirunek, mech13, r34ktor, Petr S., Schermen, tequilla, lubster, MICX, Konnor, petr_, }{onz@
Chi chi, po hodně dlouhé době jsem viděl obrázek, který mi něco řekl a zkusil jsem to, šel jsem na jisto. :D
hurá poprvé sem to uhád:D dneska to nemohlo bejt jednodušší:)
EDIT: jinak jen sem tak ze srandy zadal googlit "grafika dva větráčky" a hned první odkaz to bylo:)
EDIT: jinak jen sem tak ze srandy zadal googlit "grafika dva větráčky" a hned první odkaz to bylo:)
dneska sem byl opravdu zklaman :( easy like fuck ... doufam, ze to priste bude trosku vic hard :)
gl
gl
[QUOTE=gl_st0rm]dneska sem byl opravdu zklaman :( easy like fuck ... doufam, ze to priste bude trosku vic hard :)
gl[/QUOTE]
me to takhle vyhovuje:)
gl[/QUOTE]
me to takhle vyhovuje:)
Jako vzdy se mi ta karta zdala povedoma a rikal sem si ze tu hned najdu, nakonec sem musel hledat trochu dyl a kdyz sem ji nasel a prohlid si ji poradne, tak mi zas tak povedoma nepripadla... No hlavne ze sem ji nasel :rolleyes:.
No hurá :) po dlouhé době jsem získal další ocenění, teď to bylo v pohodě, našel jsem to za 30 sec...
lolec, kouknu, rikam si ze sem to uz nekde videl, do googlu hodim gigabyte dual fan a co na me vykouklo? :D Pro jistotu oteviram stranku gigabyte abych se opravdu presvedcil ze je to ona. No, kdyby server gigabyte nepouzival RFC1149, tak bych to mel behem dvou minut, takhle me jednoducha otazka zdrzela pul hodky :)
Tahle karta byla na SHW testována jako kombo se základní deskou. Mám pocit, že je to dokonce úplně ta samá, jako v laborce.
Já zas zjistil, že se mi snad horší zrak, či co :D
Ta grafika mi byla strašně povědomá, tušil jsem že to bude Gigabyte, tak jsem vlezl k nim na stránky a kouknul se po duálových kartách. Samozřejmě jedna z těch prvních, na které jsem se podíval to byla - jen mi nedošlo, že je to ona a tak jsem hledal dál :thumbdown
Až za dooost dlouhou dobu mi došlo, že jsem se na tu správnou grafiku díval hned zezačátku :notsure
Ta grafika mi byla strašně povědomá, tušil jsem že to bude Gigabyte, tak jsem vlezl k nim na stránky a kouknul se po duálových kartách. Samozřejmě jedna z těch prvních, na které jsem se podíval to byla - jen mi nedošlo, že je to ona a tak jsem hledal dál :thumbdown
Až za dooost dlouhou dobu mi došlo, že jsem se na tu správnou grafiku díval hned zezačátku :notsure
[QUOTE=gl_st0rm]taky v praci tvrdnu jen kvuli tomu, tak si pohnite! :)
gl[/QUOTE]
Vzhledem ke vzniklým problémů spojených s provozem fóra (díky sjednocení registrací s TVF) jsem se k tvorbě nové hádanky nedostal. Bude až příští týden. Tímto se omlouvám za absenci a děkuji za pochopení. Jsem rád, že už je aspoň vyřešení samotné přihlašování na fórum jako takové.
S pozdravem
Karel Polívka
gl[/QUOTE]
Vzhledem ke vzniklým problémů spojených s provozem fóra (díky sjednocení registrací s TVF) jsem se k tvorbě nové hádanky nedostal. Bude až příští týden. Tímto se omlouvám za absenci a děkuji za pochopení. Jsem rád, že už je aspoň vyřešení samotné přihlašování na fórum jako takové.
S pozdravem
Karel Polívka
Jj, taky mě mrzí, že dnes žádná hádanka není :hmm Ale chápu že jsou na práci důležitější věci - jako např. dotáhnout problémy se samotným provozem fóra...
Aspoň, že mi už funguje přihlášení :) To jsem štrašně rád :thumb
Aspoň, že mi už funguje přihlášení :) To jsem štrašně rád :thumb
Tato soutez je velice zabavna a musim SHW za ni pochvalit :) a byl bych nerad, kdyby jeji jmeno utrpelo tim, ze nebudou nove hadanky. Plně chapu, ze existuji na foru dulezitejsi veci a problemy, ktere je nutno vyresit a priprava nove otazky zabere tvurci hodne casu.
Rad bych se proto zeptal, kdy bude zverejnena dalsi otazka?
Rad bych se proto zeptal, kdy bude zverejnena dalsi otazka?