Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

predepsane texty v IE

izzi (58)|7.12.2009 20:44
ahoj .. chtel jsem Vas poprosit o radu .. stala se mi neprijemna vec na skolnim pocitace kde jsem si na seznamu prihlasoval na mail. Spatne jsem zmackl TAB a nepreplo se mi okenko pro heslo a vyplnil jsem do policka svuj mail a hned za nej heslo a dal jsem prihlasit :) jenze se to tam ulozilo a ted pokazdy kdyz tam chci napsat svuj mail objevi se tam na vyber muj mail s mym heslem....heslo jsem si samozrejmne zmenil ale jen me zajima kde se tohle da vymazat... priklad :D kdo by to spatne pochopil .... [email]izzi@seznam.cz[/email]123456 kde 123456 je heslo :p
diky moc vsem za pomoc....
kevin00 (10238)|7.12.2009 20:53
Ovládací panely - Možnosti internetu - Obsah - Nastavení automatického dokončování - Odstranit historii automatického dokončování :notsure (nepoužívám IE)
speedsnail (4876)|8.12.2009 01:21
V nastavení taky vymažeš to zapamatované heslo.
izzi (58)|8.12.2009 08:58
diky moc.. a ciste jen ze zvedavosti.. kdybych chtel nahlidnout do takovyhleho obsahu(ulozenych textu) a nasledne vymazat jen neco.. jde to? :) jinak jeste jednou diky za cas
speedsnail (4876)|8.12.2009 09:05
Ve firefoxu si můžeš prohlídnout uložená hesla (nástroje, možnosti, zabezpečení, zobrazit hesla), jestli to jde v IE teď nevyzkoušim (nepoužil jsem ho asi 2 roky, takže tam žádné heslo uložené nemam).

Jak se podívat na obsah automaticky doplňovaných textů (jmen, emailových adres atd) bohužel netušim, ale někde to být musí (registry, tmp).