ahoj .. chtel jsem Vas poprosit o radu .. stala se mi neprijemna vec na skolnim pocitace kde jsem si na seznamu prihlasoval na mail. Spatne jsem zmackl TAB a nepreplo se mi okenko pro heslo a vyplnil jsem do policka svuj mail a hned za nej heslo a dal jsem prihlasit :) jenze se to tam ulozilo a ted pokazdy kdyz tam chci napsat svuj mail objevi se tam na vyber muj mail s mym heslem....heslo jsem si samozrejmne zmenil ale jen me zajima kde se tohle da vymazat... priklad :D kdo by to spatne pochopil .... [email]izzi@seznam.cz[/email]123456 kde 123456 je heslo :p
diky moc vsem za pomoc....
diky moc vsem za pomoc....
Ovládací panely - Možnosti internetu - Obsah - Nastavení automatického dokončování - Odstranit historii automatického dokončování :notsure (nepoužívám IE)
diky moc.. a ciste jen ze zvedavosti.. kdybych chtel nahlidnout do takovyhleho obsahu(ulozenych textu) a nasledne vymazat jen neco.. jde to? :) jinak jeste jednou diky za cas
Ve firefoxu si můžeš prohlídnout uložená hesla (nástroje, možnosti, zabezpečení, zobrazit hesla), jestli to jde v IE teď nevyzkoušim (nepoužil jsem ho asi 2 roky, takže tam žádné heslo uložené nemam).
Jak se podívat na obsah automaticky doplňovaných textů (jmen, emailových adres atd) bohužel netušim, ale někde to být musí (registry, tmp).
Jak se podívat na obsah automaticky doplňovaných textů (jmen, emailových adres atd) bohužel netušim, ale někde to být musí (registry, tmp).