Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 77

Téma: Nove PC

  1. #61
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    DVD mechaniku kup rozhodně SATA, např.: Samsung SH-S223C nebo Samsung SH-S223L LS. Jestli s/bez LightScribe si musí kamarád rozhodnout sám, podle toho, zda-li funkci bude používat či nikoliv.
    Kvůli HDD či DVD mechanice do BIOSu nemusíš, vše se nastaví automaticky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od kanabis Zobrazit příspěvek
    dobrá
    jakou mám koupit mechaniku?(DVD, lightscribe) IDE nebo SATA? Chytí se to samo nebo musim do Biosu? Disk se chytí taky sám?
    ...Poznámka na okraj: Když ještě seženeš někde PATA mechaniku jinou než Ťamťung, dej mi sem vědět - koupil bych si takových Pioneerek tak 5 do zásoby...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    ...Poznámka na okraj: Když ještě seženeš někde PATA mechaniku jinou než Ťamťung, dej mi sem vědět - koupil bych si takových Pioneerek tak 5 do zásoby...
    Co použít SZ a nespamovat zbytečně. Už tak je tento thread nepřehledný
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    No já jen, aby mu (tazateli) došlo, co je "lepčí" (=spolehlivější) - jinak už a pokračujte ve vašem načatém díle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele kanabis
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    256

    v actebisu maji GTX 275 za 4k (zotac nebo leadtek- zotac beru protoze je k nemu hra). jeste ho presvedcim a vezme tu skrin. kdybych jeste neco potreboval tak napisu. dik vsem

    posledni verze s mechanikou a pastou: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...WA01QC001J3901
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od kanabis Zobrazit příspěvek
    v actebisu maji GTX 275 za 4k (zotac nebo leadtek- zotac beru protoze je k nemu hra). jeste ho presvedcim a vezme tu skrin. kdybych jeste neco potreboval tak napisu. dik vsem

    posledni verze s mechanikou a pastou: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...WA01QC001J3901
    U chladiče už pasta je přibalená.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele kanabis
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    256

    dik

    edit: ted mi napsal že do budoucna(pri upgradu) tam chce GTX295 či jinou uber kartu. utáhne to 650 W zdroj?
    edit: z kalkulačky vylezno 650W ve SLI tak to bude v pohodě
    Naposledy upraveno uživatelem kanabis: 09-12-2009 v 11:21
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Citace Původně odesláno od kanabis Zobrazit příspěvek
    ted mi napsal že do budoucna tam chce GTX295 či jinou uber kartu.
    Jak prozíravé - kupovat do budoucna nejdražší z výběhových grafik.

    EDIT:
    Citace Původně odesláno od kanabis Zobrazit příspěvek
    edit: blbě jsem to napsal. myslel to tak že při upgradu tam bude neco uber. ted tam dám 275
    Ještě že tak
    Naposledy upraveno uživatelem elpsycho: 09-12-2009 v 11:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele kanabis
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    256

    či jinou která bude v te době uber. ja ho budu smerovat at si vybere nejakou fermi

    edit: blbě jsem to napsal. myslel to tak že při upgradu tam bude neco uber. ted tam dám 275
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele kanabis
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    256

    PC postaveno. vetracky se toci. problem je ale ve windowsech(64bit). první instalace problehla podivne. nekolikrat se to zaseklo tak sjem to musel restartovat. nakonec se to povedlo. po instalaci prvnich rpogramu jako je Opera, flash player, antivir a driver k Nvidii. Poté jsem zapnul test indexu uziv zkus. ke konci se to ale zaseklo tak jsem musel restarovat. po abehnuti se to zacalo sekat hodne. treba po pokusu o instalaci aktualizaci. tak jsem naformatoval disk a spustil instalci znova. zase par zaseku lae uz mene. ted to uz asi 20 minut je "instalacni program spousti sluzby". restart nepomaha. Co s tím?

    dalsi formatovani. tentokrat snad bez zaseknuti. zase se to ale seka
    Naposledy upraveno uživatelem kanabis: 18-12-2009 v 22:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Tak napiš konfiguraci PC ješte jednou, protože, tento thread je neprehledný a já se tu už nevyznám... problem muže bejt v slabem zdroji, neupdatovaným biosu, blbe nastaveni v biosu atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele kanabis
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    256

    PC: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...XX01TEV01N9S01

    grafika je tam jiná. nějaká 275 od Palitu. skřin od Lian Li.
    Procesor v idle má cca 30st

    BTW: když jsem to setavoval tak jsem si všim že 20+4 pin od zdroje je nejaký podivný. jakoby tam chyběl 1 drátek.

    EDIT: párkrát to taky vyhodilo BSOD
    Naposledy upraveno uživatelem kanabis: 19-12-2009 v 11:16
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od kanabis Zobrazit příspěvek
    PC: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...XX01TEV01N9S01

    grafika je tam jiná. nějaká 275 od Palitu. skřin od Lian Li.
    Procesor v idle má cca 30st

    BTW: když jsem to setavoval tak jsem si všim že 20+4 pin od zdroje je nejaký podivný. jakoby tam chyběl 1 drátek.
    Tak to ihned odfot! Neriskuj skrat nebo neco...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele kanabis
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    256

    ted si tam znova instaluje windows. az to nafotí tak to zedituju a dam to sem

    edit: tu to je
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMAG0234.jpg 
Zobrazení: 121 
Velikost: 361.8 KB 
ID: 14517  
    Naposledy upraveno uživatelem kanabis: 19-12-2009 v 11:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    To je normální. Nejedná se o závadu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SSD: Nové SSD-čko
    Od Juroush v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-10-2014, 15:37
  2. Nové PC
    Od marpie v sekci PC - archiv
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 27-08-2009, 11:43
  3. Nové CPU+MB+RAM
    Od athens v sekci PC - archiv
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 03-08-2009, 14:20
  4. Nové PC - 15 000/20 000
    Od Hellow v sekci PC - archiv
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 24-07-2009, 22:16
  5. Socket 775: Nové PC
    Od Hellow v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:33