Téma: <SHW>Official02LEXXA
.....
tady je mapa:D
IMHO pěkný!:thumb
Není to tak úplně pro 750k hráče, ale dá se to naučit. Dá se to lehce zkrátit mezi CP2 a CP3, ale je otázka, jestli se to vyplatí. Mě to vycházelo rychleji normálně po trati.
Není to tak úplně pro 750k hráče, ale dá se to naučit. Dá se to lehce zkrátit mezi CP2 a CP3, ale je otázka, jestli se to vyplatí. Mě to vycházelo rychleji normálně po trati.
Vím, že jsem udělal velký prd a tak sem zrovna ten poslední kdo může kritizovat, ale nějak se mi to nezdá :notsure Já si i v minulém kole myslel, že trať musí mít přesný tvar (minule to byl tvar SHW a podle toho jsem taky stavěl) a né že se postaví jen tak nějaká trať a na okraj se přidá nápis aby se neřeklo :D To můžu okopčit nejlepší trať kterou najdu na tm exchange, přidat nápis a mám to vyhrané :thumb Ale to není nic proti lexxxovi, spíš by to chtělo upřesnit znění pravidel.
no kdyz po ty trati jedes,( a ma byt pro pozdejsi pouziti na serveru),tak tvar nevnimas-imho pak vznikaji "nesjizdne hybridy"-mel by to posoudit DEEE jako organizator;)(trat by mela predevsim slouzit k jezdeni,pro dobry pocit z jizdy-IMHO)treba se mylim,vy to delate dele nez ja,ja byt novacek;)
- hraje vam tam moje vanocni muzika? to byl porod to zprovoznit;)
- hraje vam tam moje vanocni muzika? to byl porod to zprovoznit;)
[quote=Jiri@tncm;326595]Vím, že jsem udělal velký prd a tak sem zrovna ten poslední kdo může kritizovat, ale nějak se mi to nezdá :notsure Já si i v minulém kole myslel, že trať musí mít přesný tvar (minule to byl tvar SHW a podle toho jsem taky stavěl) a né že se postaví jen tak nějaká trať a na okraj se přidá nápis aby se neřeklo :D To můžu okopčit nejlepší trať kterou najdu na tm exchange, přidat nápis a mám to vyhrané :thumb Ale to není nic proti lexxxovi, spíš by to chtělo upřesnit znění pravidel.[/quote]
Ano, máš pravdu. V pravidlech je, že by část zadaného motivu měla být sjízdnou částí mapy (nebo tak nějak - přesnou citaci je možno dohledat).
V žádném případě ale nechci dospět do stadia, kdy se tu budeme tahat o slovíčka a vymýšlet komplikovaná pravidla jako v SHWallpaperu. Budiž tento nedostatek zmíněn v diskusi k mapě a ať se hlasující rozhodnou, jestli hlas takové mapě dají. Navíc tato týdenní diskuse před zahájením hlasování slouží právě k tomu, aby se takovéto chybky napravily.
Navíc, máme půl deváté večer a Lexxxa je jediný, kdo dodal soutěžní mapu. Proto jsem zatím ochotný přimhouřit oko.
[quote=lexxxa;326610]no kdyz po ty trati jedes,( a ma byt pro pozdejsi pouziti na serveru),tak tvar nevnimas-imho pak vznikaji "nesjizdne hybridy"-[/quote]
Je ale pravda, že by se aspoň po kusu svíčky, vločky, komety,..... jet mělo. Proto to vánoční téma. Samozřejmě, že ne za každou cenu. IMHO se s tím ale dá vždycky nějak vy****t. Aby se Deee nažral a mapa zůstala celá :D
[quote=lexxxa;326610]- hraje vam tam moje vanocni muzika? to byl porod to zprovoznit;)[/quote]
Jj hraje!:thumb Gratuluju!
Ano, máš pravdu. V pravidlech je, že by část zadaného motivu měla být sjízdnou částí mapy (nebo tak nějak - přesnou citaci je možno dohledat).
V žádném případě ale nechci dospět do stadia, kdy se tu budeme tahat o slovíčka a vymýšlet komplikovaná pravidla jako v SHWallpaperu. Budiž tento nedostatek zmíněn v diskusi k mapě a ať se hlasující rozhodnou, jestli hlas takové mapě dají. Navíc tato týdenní diskuse před zahájením hlasování slouží právě k tomu, aby se takovéto chybky napravily.
Navíc, máme půl deváté večer a Lexxxa je jediný, kdo dodal soutěžní mapu. Proto jsem zatím ochotný přimhouřit oko.
[quote=lexxxa;326610]no kdyz po ty trati jedes,( a ma byt pro pozdejsi pouziti na serveru),tak tvar nevnimas-imho pak vznikaji "nesjizdne hybridy"-[/quote]
Je ale pravda, že by se aspoň po kusu svíčky, vločky, komety,..... jet mělo. Proto to vánoční téma. Samozřejmě, že ne za každou cenu. IMHO se s tím ale dá vždycky nějak vy****t. Aby se Deee nažral a mapa zůstala celá :D
[quote=lexxxa;326610]- hraje vam tam moje vanocni muzika? to byl porod to zprovoznit;)[/quote]
Jj hraje!:thumb Gratuluju!
Sice žádnou mapu nemám a s největší pravděpodobností ani mít nebudu, ale klidně bych nechal mapu jakéhokoliv tvaru a souhlasím s Lexxxou v tom, že důležitá je sjízdnost. Takže bych z toho nedělal takovou vědu a tragédii a nechal mapu tak jak je.
[quote=kevin00;326615]Sice žádnou mapu nemám a s největší pravděpodobností ani mít nebudu, ale klidně bych nechal mapu jakéhokoliv tvaru a souhlasím s Lexxxou v tom, že důležitá je sjízdnost. Takže bych z toho nedělal takovou vědu a tragédii a nechal mapu tak jak je.[/quote]
Nejde o vědu nebo tragédii. Je dáno několik jednoduchých základních pravidel, jež IMHO není problém dodržet. Právě zadání určitého tématu dělá tu soutěž trochu víc funny. Navíc vydařenost a vtipnost "vkloubení" daného tématu do mapy může někomu usnadnit rozhodnutí, které dá svůj hlas. Opakuji: nemělo by to být na úkor sjízdnosti (jako např. Mlokova mapa na Skládce). Tam už potom zafunguje nejlepší kontrolní mechanismus neboli hlas lidu a mapa dopadne celkově špatně.
Tohle celé je ale vzhledem k dosavadnímu počtu účastníků spíše akademická diskuse...:(
Nejde o vědu nebo tragédii. Je dáno několik jednoduchých základních pravidel, jež IMHO není problém dodržet. Právě zadání určitého tématu dělá tu soutěž trochu víc funny. Navíc vydařenost a vtipnost "vkloubení" daného tématu do mapy může někomu usnadnit rozhodnutí, které dá svůj hlas. Opakuji: nemělo by to být na úkor sjízdnosti (jako např. Mlokova mapa na Skládce). Tam už potom zafunguje nejlepší kontrolní mechanismus neboli hlas lidu a mapa dopadne celkově špatně.
Tohle celé je ale vzhledem k dosavadnímu počtu účastníků spíše akademická diskuse...:(
Příště budu raději mlčet :D:shut
[quote=Jiri@tncm;326626]Příště budu raději mlčet :D:shut[/quote]
No vidíš! A je to vyřešený! Budem tu na sebe nasraně mlčet. Místo toho, abychom to prodebatovali.
No vidíš! A je to vyřešený! Budem tu na sebe nasraně mlčet. Místo toho, abychom to prodebatovali.
Stejně jsme nic nevyřešili (nebylo co) :cool: Prostě jsem se spletl a blbě pochopil pravidla :rules
ale Jiriku,nedelej Zagorku, je jasny ze jsem si ty pravidla vylozil ja spatne,udelal jsem to jako pohlednici,a dal vanocni muziku jako prani- ja Official 01 nesoutezil ani jsem se na ty mapy nekoukal,takze jsem to nevedel,neznalost zakonu neomlouva,takze asi tak,mel jsem se lepe informovat:eek:
[quote=Jiri@tncm;326629]Stejně jsme nic nevyřešili (nebylo co) :cool: Prostě jsem se spletl a blbě pochopil pravidla :rules[/quote]
[quote]Tématika je nasnadě: v rámci pravidel vytvořte vánoční mapu. Jaký způsobem bude vánoční, je na vás - Stromeček nebo vločka v půdorysu (alespoň částečně sjízdné) , vánoční billboardy atd... IMHO to může obsahovat i P.F.-ku. Je to sice až po Vánocích, ale IMHO nevadí. (http://www.svethardware.cz/forum/showpost.php?p=323744&postcount=2203 )[/quote]Abychom si to celé shrnuli: pravidla jsi pochopil dobře a tahle mapa je skutečně trochu porušuje. Ale, je jediná hotová (a navíc pěkná) a tak z toho já osobně nebudu dělat tragédii. Až jich do soutěže příjde patnáct, všechny nesplňující pravidla vyřadím.
Ty témata dávám, aby to bylo zajímavější. Ale můžeme to dělat i tak, že to bude formou volné tvorby.... Abychom se ale nedočkali flamů tarmac vs. dirt atp.
[quote]Tématika je nasnadě: v rámci pravidel vytvořte vánoční mapu. Jaký způsobem bude vánoční, je na vás - Stromeček nebo vločka v půdorysu (alespoň částečně sjízdné) , vánoční billboardy atd... IMHO to může obsahovat i P.F.-ku. Je to sice až po Vánocích, ale IMHO nevadí. (http://www.svethardware.cz/forum/showpost.php?p=323744&postcount=2203 )[/quote]Abychom si to celé shrnuli: pravidla jsi pochopil dobře a tahle mapa je skutečně trochu porušuje. Ale, je jediná hotová (a navíc pěkná) a tak z toho já osobně nebudu dělat tragédii. Až jich do soutěže příjde patnáct, všechny nesplňující pravidla vyřadím.
Ty témata dávám, aby to bylo zajímavější. Ale můžeme to dělat i tak, že to bude formou volné tvorby.... Abychom se ale nedočkali flamů tarmac vs. dirt atp.