Režim spánku
Zdravím, mám problém se znovu naskočením PC při přepnutí do režimu spánku. Režim spánku se normálně zapne a počítač "usne". Když ho ale poté chci znova nahodit, tak se sice rozsvítí, ale na obrazovce nenaběhne nic a "hučení" počítače je po chvíli, jakože už nic nedělá a je potřeba restart .. Potkal se někdo s tímhle problémem ?
[quote=CHaoZY;326976]Zdravím, mám problém se znovu naskočením PC při přepnutí do režimu spánku. Režim spánku se normálně zapne a počítač "usne". Když ho ale poté chci znova nahodit, tak se sice rozsvítí, ale na obrazovce nenaběhne nic a "hučení" počítače je po chvíli, jakože už nic nedělá a je potřeba restart .. Potkal se někdo s tímhle problémem ?[/quote]
Potkal jsem se s tím na XP(pro, home),vistách i 7mičkách a všude se to řešilo jinak. Ale zrovna mi křišťálová koule nechce prozradit tvůj hw a operační systém:notsure. Mohl by jsi nám tyto nformacemi napsat. Díkas:runaway
Potkal jsem se s tím na XP(pro, home),vistách i 7mičkách a všude se to řešilo jinak. Ale zrovna mi křišťálová koule nechce prozradit tvůj hw a operační systém:notsure. Mohl by jsi nám tyto nformacemi napsat. Díkas:runaway
Jaj sorry, já na to zapomněl :D
Gainward 9800GTX+ 512MB DDR3 9535
Gigabyte GA-EP45-DS3 (rev.1.0)
Intel Core 2 Duo E8400 3.00 GHz
LC-POWER LC6560T-v.2.0 560W Titan
Microsoft Windows Vista Home Premium CZ 64bit OEM SP1
OCZ 4GB Reaper Heatpipe Edition (kit 2x 2GB) 1066MHz
Gainward 9800GTX+ 512MB DDR3 9535
Gigabyte GA-EP45-DS3 (rev.1.0)
Intel Core 2 Duo E8400 3.00 GHz
LC-POWER LC6560T-v.2.0 560W Titan
Microsoft Windows Vista Home Premium CZ 64bit OEM SP1
OCZ 4GB Reaper Heatpipe Edition (kit 2x 2GB) 1066MHz
Nedávno jsem upnul na S2, s S1 mi to taky dělalo a i na S2 to dělá .. Jakej druh, prostě "Režim spánku", co je v nabídce u Vist
S3 si zkousel? Btw je z nich nejlepsi. Da se to zmenit v Biosu. Tam je volba nejcasteji bud S1 nebo S3. Zkus to zmenit na S3 a uvidis co to udela.
PS: Disk se rozjede? Zkus poslouchat disk
PS: Disk se rozjede? Zkus poslouchat disk
Tak disk, se rozjíždí, ale to je jedno, tak jsem kouknul do BIOSU, mel jsem tam S3, tak jsem dal S1, ještě jsem tam něco pořešil a jde to :D díky
Ještě bych něco chtěl, omlouvám se za OT, ale nechci zakládat nové téma, možná zbytečně. Nevíte, proč když v Everestu najedu do Počítač -> Přetaktování, tak mám u "Takt CPU" - Takt CPU 1999.8 MHz (originál: 3000 MHz) ?? Proč není 3000 Mhz, když je 3000 Mhz originál ?
A ještě se mi při hraní novějších her (GTA IV, CoD 4 MW 2, atd.) stává, že po delší době hraní mi začne něco z bedny úplně nesnesitelně bzučet, jak kdyby se já nevím co dělo ... ? Když dám hru na lištu, tak to ustane, hraju dál a už nic potom. Teploty v Everestu se přitom drží docela v normálu... ?
A ještě se mi při hraní novějších her (GTA IV, CoD 4 MW 2, atd.) stává, že po delší době hraní mi začne něco z bedny úplně nesnesitelně bzučet, jak kdyby se já nevím co dělo ... ? Když dám hru na lištu, tak to ustane, hraju dál a už nic potom. Teploty v Everestu se přitom drží docela v normálu... ?
[quote=CHaoZY;327080]Ještě bych něco chtěl, omlouvám se za OT, ale nechci zakládat nové téma, možná zbytečně. Nevíte, proč když v Everestu najedu do Počítač -> Přetaktování, tak mám u "Takt CPU" - Takt CPU 1999.8 MHz (originál: 3000 MHz) ?? Proč není 3000 Mhz, když je 3000 Mhz originál ?
A ještě se mi při hraní novějších her (GTA IV, CoD 4 MW 2, atd.) stává, že po delší době hraní mi začne něco z bedny úplně nesnesitelně bzučet, jak kdyby se já nevím co dělo ... ? Když dám hru na lištu, tak to ustane, hraju dál a už nic potom. Teploty v Everestu se přitom drží docela v normálu... ?[/quote]
Protoze mas zapnuty setrici funkce v biosu EIST a C1E. Pri bezne praci ve windows ma procesor snizenej nasobic na 333x6=2000 a jede jen na 2ghz (je chladnejsi a min zere).Pri 3daplikacich ci zatizeni se nasobic zvysi na 333x9=3000 Zkus napriklad spustit nejakej benchmark, a uvidis jak se to najednou zvedne na 3Ghz
A s tim bzucenim, nejsme jasnovidci, ale ve vetsine pripadu to byvaji kondenzatory. Ale na skodu to neni.Tim se nezabyvej, protoze s tim s stejne nic neudelas. Maximalne reklamace (ale meli by ti ji uznat)
A ještě se mi při hraní novějších her (GTA IV, CoD 4 MW 2, atd.) stává, že po delší době hraní mi začne něco z bedny úplně nesnesitelně bzučet, jak kdyby se já nevím co dělo ... ? Když dám hru na lištu, tak to ustane, hraju dál a už nic potom. Teploty v Everestu se přitom drží docela v normálu... ?[/quote]
Protoze mas zapnuty setrici funkce v biosu EIST a C1E. Pri bezne praci ve windows ma procesor snizenej nasobic na 333x6=2000 a jede jen na 2ghz (je chladnejsi a min zere).Pri 3daplikacich ci zatizeni se nasobic zvysi na 333x9=3000 Zkus napriklad spustit nejakej benchmark, a uvidis jak se to najednou zvedne na 3Ghz
A s tim bzucenim, nejsme jasnovidci, ale ve vetsine pripadu to byvaji kondenzatory. Ale na skodu to neni.Tim se nezabyvej, protoze s tim s stejne nic neudelas. Maximalne reklamace (ale meli by ti ji uznat)
Zdravím, mám stejný problém ve win 7 64bit, po probuzení z režimu spánku pc najede, ale když dám přihlásit obrazovka ztmavne -> restart, v biosu mám auto, S1 a S3, u všech stejný výsledek, nevíte někdo?
[quote=Bestmaxx;354942]Zdravím, mám stejný problém ve win 7 64bit, po probuzení z režimu spánku pc najede, ale když dám přihlásit obrazovka ztmavne -> restart, v biosu mám auto, S1 a S3, u všech stejný výsledek, nevíte někdo?[/quote]
Muze to byt zpusobeno i vadnyma RAM, nebo HDD- pokud se pouziva v kombinaci s hibernaci. Pro jistotu bych otestoval alespon ty RAM. Trva to dele, ale kdyz to nechas bezet pres noc, vubec te to neomezi. Pokud bys chtel GoldMemory, napis mi soukromou zpravu.
Muze to byt zpusobeno i vadnyma RAM, nebo HDD- pokud se pouziva v kombinaci s hibernaci. Pro jistotu bych otestoval alespon ty RAM. Trva to dele, ale kdyz to nechas bezet pres noc, vubec te to neomezi. Pokud bys chtel GoldMemory, napis mi soukromou zpravu.