Digitalní podpis Vista/64/sp1
Ahoj
Poslední podobný topic k tomuto tématu jsem našel 2 roky starý.
Mám Windows Vista Home Basic 64bit SP1
Den po formátu, a mám problém s digitálnímy podpisy, dříve mi to systém nedělal zepta se mě na tohle
link: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ale po kliknutí na přesto instalovat mi to stejně nepovolí
zkoušel jsem bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
napíše, že proběhlo úspěšně, ale stejně to chce podpis i po restartu
zkoušel jsem také VistaBoot PRO 3.2 kde jsem to "nejspíše odklikl" (link) po napsání asi 6 chyb napsalo "dokončeno" a při dalším spuštění už to zakliklé nemám, ale instalovat stejně nemůžu
Jedná se mi konkrétně o program : REaltek -AC'97 Audio
pomozte prosím :(
Poslední podobný topic k tomuto tématu jsem našel 2 roky starý.
Mám Windows Vista Home Basic 64bit SP1
Den po formátu, a mám problém s digitálnímy podpisy, dříve mi to systém nedělal zepta se mě na tohle
Ale po kliknutí na přesto instalovat mi to stejně nepovolí
zkoušel jsem bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
napíše, že proběhlo úspěšně, ale stejně to chce podpis i po restartu
zkoušel jsem také VistaBoot PRO 3.2 kde jsem to "nejspíše odklikl" (link) po napsání asi 6 chyb napsalo "dokončeno" a při dalším spuštění už to zakliklé nemám, ale instalovat stejně nemůžu
Jedná se mi konkrétně o program : REaltek -AC'97 Audio
pomozte prosím :(
Nevím, jsetli to pomůže, ale instaluješ ty drivery Realtek jako SPRÁVCE??
Další věc je, že pokud instaluješ nekompatibilní ovaldač, tak sice napíše, že vše dokončil. Ale po restartu si to zažádá znovu, jako by ten ovladač nebyl nainstalovaný.
Další věc je, že pokud instaluješ nekompatibilní ovaldač, tak sice napíše, že vše dokončil. Ale po restartu si to zažádá znovu, jako by ten ovladač nebyl nainstalovaný.
Skusil jsem co jsi říkal, a nic, akorát mi ta tabulka s digitálním podpisem naběhne o něco dřív.
Já ten program ani nedoinstaluju, a kompatibilní je. Ještě jsem slyšel něco o F8 při startu windows, ale pod F8 mám "boot z HDD nebo CD/DVD"
Já ten program ani nedoinstaluju, a kompatibilní je. Ještě jsem slyšel něco o F8 při startu windows, ale pod F8 mám "boot z HDD nebo CD/DVD"
A máš nejnovější ovladače? Stáhni kdyžtak odtud:
http://www.realtek.com.tw/downloads/
(vyber AC'97 Audio Codecs)
třeba už budou mít ovladač podepsanej a bude po problému.
[quote=Tichavoda;327683]Ještě jsem slyšel něco o F8 při startu windows, ale pod F8 mám "boot z HDD nebo CD/DVD"[/quote]
To holt mačkáš F8 moc brzo, musíš zmačknout až v okamžiku, tesně po POSt než začne nabíhat systém (tj. těsně po startu bootu z HDD)
třeba už budou mít ovladač podepsanej a bude po problému.
[quote=Tichavoda;327683]Ještě jsem slyšel něco o F8 při startu windows, ale pod F8 mám "boot z HDD nebo CD/DVD"[/quote]
To holt mačkáš F8 moc brzo, musíš zmačknout až v okamžiku, tesně po POSt než začne nabíhat systém (tj. těsně po startu bootu z HDD)
[quote=Dojigiri;327685]A máš nejnovější ovladače? Stáhni kdyžtak odtud:
třeba už budou mít ovladač podepsanej a bude po problému.[/quote]
Ano, včera jsem formátoval, dneska jsem je stahoval.
Nejde nějak odstranit tu žádost o ten podpis ? Nebo dělám někde chybu u těch 2 krocích výše
třeba už budou mít ovladač podepsanej a bude po problému.[/quote]
Ano, včera jsem formátoval, dneska jsem je stahoval.
Nejde nějak odstranit tu žádost o ten podpis ? Nebo dělám někde chybu u těch 2 krocích výše
V 64-bit to úplně odstranit nelze, nepodepsaný ovladače snad nelze nainstalovat vůbec a podepsaný jiným podpisem než Ms sice lze, ale pouze přepnutím do testovacího režimu (já v něm konkrétně jedu, aby mi běžel RM clock).
Ještě je možnost jestli ti ovladače nenabídne Windows Update, tam by byly podepsaný. Realtek by tam bejt i moh.
Ještě je možnost jestli ti ovladače nenabídne Windows Update, tam by byly podepsaný. Realtek by tam bejt i moh.