Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: Stahování - problém

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    7

    Dobrý den. Mam problém při stahování z internetu. Častokrát se mi soubor nechce uložit a vyskočí nějaká hláška v jazyce který ani neznám. Děje se to přes všechny prohlížeče ( gooogle chrome, explorer i firefox ). Soubor se uloží až tak na popáté. Musím pořád zadávat jinou cílovou složku kam to chci uložit dokud se to nepovede..... A taky se občas stane, že se stahování v půlce zastaví ( 100 % to není připojením ). Mam win 7 32 bit CZ, 3 gb ram, intel core 2 duo, geforce 8800 gts. prosím o jakoukoli radu. děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Máš Antivirus? Jaký? Je aktualizovaný? Nelezeš na zavirované weby? atd...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    disk je ok? nemá vadne clustery, nebo neni jinak poškozen?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    A screen te hlasky (at vime jak to vypada) by nebyl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Jako první bych provedl kontrolu antivirovým programem, sken systému pomocí SUPERAnti-Spyware a Malwarebytes´ Anti-Malware. Vlož sem log z HijackThis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    7

    Na zavirované weby nelezu. Stahuju normálně přes share-rapid a tak podobně. Disk by měl být v pořádku ve win vista šlo vše v pohodě. Antivirus mam nod32. Vše aktualizované. Začalo se to dít hned po nainstalování win 7 .... Obrázek s hláškou přiložen. Moc děkuji za rady.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.png 
Zobrazení: 127 
Velikost: 29.0 KB 
ID: 14505  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od bowfinger Zobrazit příspěvek
    Na zavirované weby nelezu. Stahuju normálně přes share-rapid a tak podobně. Disk by měl být v pořádku ve win vista šlo vše v pohodě. Antivirus mam nod32. Vše aktualizované. Začalo se to dít hned po nainstalování win 7 .... Obrázek s hláškou přiložen. Moc děkuji za rady.
    Ještě používam adaware 2009. Aktualizovný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od bowfinger Zobrazit příspěvek
    Na zavirované weby nelezu. Stahuju normálně přes share-rapid a tak podobně. Disk by měl být v pořádku ve win vista šlo vše v pohodě. Antivirus mam nod32. Vše aktualizované. Začalo se to dít hned po nainstalování win 7 .... Obrázek s hláškou přiložen. Moc děkuji za rady.
    Španělština nebo něco podobného. Co máš za windows? České?. Je to ještě beta, koupené nebo nějaký warez?
    Ten adresář "c:\Users\Fanaticworks\Desktop" existuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Španělština nebo něco podobného. Co máš za windows? České?. Je to ještě beta, koupené nebo nějaký warez?
    Ten adresář "c:\Users\Fanaticworks\Desktop" existuje?
    [OT] To je rumunsky... [/OT]
    Něco ve smyslu "nemáte oprávnění nebo přístup k této složce. Kontaktujte správce počítače bla bla bla..."
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Podle nekterych inet diskuzu to dela nejaka knihovna z NOD32 a hlaska je pry rumunsky. Vypnout NOD32 to asi nebude to prave, tak zkus zjistit, jakou presne verzi mas nainstalovanou.

    Edit: Tak pry pomuze stazeni noveho NOD32 verze 4.0.474 nebo z obrazovky NOD32 - Napoveda a podpora napsat na podporu a oni pry poslou prislusnou aktualizovanou knihovnu eamon.sys
    Naposledy upraveno uživatelem hl.hl: 18-12-2009 v 12:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    7

    Lidi mockrát děkuju za pomoc. Zkusim nainstalovat ten novej NOD32 a uvidim co to udělá. Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    jj, je to rumunsky.

    Nesmiete meniť umiestnenie súborov v sieti.
    Obráťte sa na správcu k získaniu oprávnenia na vykonávanie týchto zmien.


    Ty mas rumunsky windows?

    Skus neukladat ten subor na plochu.
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 18-12-2009 v 14:53
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Mě to dělaj W7 taky, když se snažim uložit soubor do rootu Cčka. Myslim, že je to právama - tak si zkontroluj, jestli máš práva k tý složce.

    btw. tudle přesně hlášku jsem asi před dvěma mšsícema sem postoval do vtipů :-) pobavila mě povedená lokalizace
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    7

    Jde o to, že ta hláška vyskakuje jen někdy a je uplně jedno do jaký složky ukládam. To je právě divný. A proč je to rumunsky když mam normálně oficiální český windowsy to taky nechápu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    No nedávno se tu řešilo něco podobného, myslím, že si doinstaloval omylem jazykovou sadu(italština) a od té doby to blbnulo. Pokud jsi aktualizoval 7my, nemáš v naistalovaných akutalizacích rumunskou jazykovou sadu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows 7: Uspavani pc pri stahovani
    Od Nettle v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-08-2010, 16:37
  2. Stahovaní fotek do PC problém
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-06-2010, 22:58
  3. problem s pc pri startu a pri stahovani
    Od petr.stony v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-05-2010, 15:44
  4. stahování
    Od Marekdv v sekci Sítě
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-11-2008, 23:01
  5. stahování
    Od marekpevný v sekci Volná témata
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-05-2008, 18:52