Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Tiskárna tiskne jen šedě,místo černě

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    Prosím o radu,zapnul jsem tiskárnu a vytiskl 1.list a 1.půlka listu je normál černě ale 2.půlka už krásně šedě,bez vynechávek.Dalších 5 listů už tiskne jen perfektně šedě.Nevynechává tisk nic takového,takže inkoust nedochází,navíc stav inkoustu je cca 1/2 kazety,je už asi potřetí doplnovaná inkoustem,vždy tisk bez probléma.Zkoušel jsem i čištění kazet a zarovnání bez výsledku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od maarkii Zobrazit příspěvek
    Prosím o radu,zapnul jsem tiskárnu a vytiskl 1.list a 1.půlka listu je normál černě ale 2.půlka už krásně šedě,bez vynechávek.Dalších 5 listů už tiskne jen perfektně šedě.Nevynechává tisk nic takového,takže inkoust nedochází,navíc stav inkoustu je cca 1/2 kazety,je už asi potřetí doplnovaná inkoustem,vždy tisk bez probléma.Zkoušel jsem i čištění kazet a zarovnání bez výsledku.
    Nemuze bejt napr. nekde v nastaveni neco jako "setreni inkoustem"? U me pak tiskarna taky netiskla uplne cerne, ale o odstin svetleji. Prip. zkousel jsi vycistit trysky rucne a ne programem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    Když při tisku 1.stránky 1. polovinu natiskla černě a 2.polovinu krásně šedě,tak to na 99% nemůže bejt nastavením.Navíc jsem se koukal a nic v nastavení špatného nenašel.
    A když jsou špinavé trysky kazety(ucpané) tisk vynechává nebo dělá horizontální bílé rovné čárky.Nebo jsou zázračně špinavé právě tak,že tisknou pěkně ,ale jen šedě??Nebo mě dochází inkoust či kazeta...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Vyzkoušej s orig. plněným inkoustem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    Tj.fakt dobrá rada....
    Právě pro nereálnou cenu origoš kazet si většina lidí plní sama a většinou pokud nedělají chybu,tak bez problémů tisknou alespon na 3,4,5 doplnění kazety.Já mám možná už ted 4. plnění,musím se podívat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od maarkii Zobrazit příspěvek
    Tj.fakt dobrá rada....
    Právě pro nereálnou cenu origoš kazet si většina lidí plní sama a většinou pokud nedělají chybu,tak bez problémů tisknou alespon na 3,4,5 doplnění kazety.Já mám možná už ted 4. plnění,musím se podívat.
    Tak zkus alespon neoriginalni, ale novou. Ta uz stoji podstatne min penez. (me vydrzela neorig. kazeta tak 15 plneni ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    Tak vážení kazetou to určitě není.Skenoval jsem a tiskl a skenovaný text to normálně černě natisklo.
    Jen připomínám,že to vše začalo natištěním 1.půlky stránky černě a 2.půlka najednou natiskla šedě bez vynechání a krásně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    A tiskne to takhle šedě jen u jednoho dokumentu nebo i u ostatních??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    Tiskne to takhle šedě jakýkoliv dokument z netu.
    Náhodou jsem kopíroval-tiskl něco a to natisklo normálně černě....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Co zkušební stránka, je OK? Nebo taky napůl...

    Ovladače jsi předpokládám reinstaloval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    Tak jsem odinstaloval celý soft HP tiskárny a znovu nainstaloval a aktualizoval přes net.Bohužel tiskárna stále tiskne krásně-šedě(z netu)...A navíc jsem zkoušel i tisknout dokument z tiskového soft WordPad a papír tiskárnou jen projede a nic nenatiskne ač v náhledu před tiskem má text.V nastavení tiskárny je vše OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    Ještě mě napadlo zda ti zloději z HP nevymysleli takovou aktualizaci soft,která rozpozná bezpečně dlouho používanou pořád stejnou kazetu a chtějí zkrátka zamezit doplnování kazet.
    Jak známo u barevných kazet úmyslně na zaslepovací etiketě jsou prohozené barvy(aby neinformovaný plnič pomíchal barvy) a také je k legraci jejich systém paměti stavu inkoustu,který jak si HP myslí nejde obejít,kdy i znovunaplněná kazeta ukazuje pořád minimální hladinu inkoustu a po virtuálním úplném vyprázdnění odmítá tisknout....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od maarkii Zobrazit příspěvek
    Ještě mě napadlo zda ti zloději z HP nevymysleli takovou aktualizaci soft,která rozpozná bezpečně dlouho používanou pořád stejnou kazetu a chtějí zkrátka zamezit doplnování kazet.
    Jak známo u barevných kazet úmyslně na zaslepovací etiketě jsou prohozené barvy(aby neinformovaný plnič pomíchal barvy) a také je k legraci jejich systém paměti stavu inkoustu,který jak si HP myslí nejde obejít,kdy i znovunaplněná kazeta ukazuje pořád minimální hladinu inkoustu a po virtuálním úplném vyprázdnění odmítá tisknout....
    Proto jsem se ptal, zda to dělá i u nové kazetě.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    Jak jsem již psal dříve,kazetou to není,při kopírování tiskne normálně černě.
    Jedná se o tiskárnu Multifunkci HP F-380.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    292

    Prosím,neví někdo o nějakém speciální foru na tiskárny???
    Celkem už mě nenanpadá co má ještě vyzkoušet aby HP tiskárna tiskla černě a ne jen šedě....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Canon MG5150-tiskne místo červené hnědou
    Od solsol v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 05-06-2014, 20:14
  2. Tiskárny: Canon MG4150 tiskne oranžově místo černé
    Od Bacon v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-03-2014, 15:33
  3. Tiskárny: HP Color LaserJet 2550n - tiskne jen 1. tisk. úlohu
    Od Hrochoroh v sekci Periferie
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2012, 20:41
  4. Tiskárna tiskne jen černobíle, ne barevně
    Od Lurz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-11-2009, 19:51
  5. Tiskárny: nova tiskarna/tiskarna+kopirka, cb, A4, automaticky duplex
    Od optim v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-10-2009, 18:56