Firefox problem
Zdravim, nevim si rady s trhanim Firefoxu. Mam Logitech G9 a ta ma takovy to skvely kolecko, ktery necvaka, ale jen si ho tak hezky roztocim a uz se roluje stranka......Jenze v poslednich 2 dnech sem zacal pocitovat trhnuti (1-1,5sec) kazdych 7 sekund pri tomto rolovani.
Vlastne ten trh (1-1,5sec) se deje neustale. Napriklad kdyz ted pisu a to ze pisu hodne rychle tak proste jednou za 7 sekund jako by pismenko, ci vice pismenek se napise se spozdenim (opet kazdych 7 vterin)
Nevim si s tim rady. Na notasu mi firefox slape normalne, zkousel jsem ho reinstalovat ale je to porad stejny. Zkousel jsem i vymazat Cookies, projet komp Spybot,Avastem,Nodem ale nic.
To stejne je treba i kdyz chytnu listu po strane a jedu dolu, tak kazdych 7 sekund trh. I pri otvirani zalozek, tam je to taky videt.
Explorer mi jede normalne.
Nevite co by to mohlo bejt???? XP sp3
Maximalne me napadlo jeste to zkusit uplne odinstalovat, ale do toho se mi nechce protoze ho mam tak hezky nastavenej....
Poradi nekdo???:mistake
PS: Zkusil sem Operu 10.1 a tam to dela uplne to same....
Vlastne ten trh (1-1,5sec) se deje neustale. Napriklad kdyz ted pisu a to ze pisu hodne rychle tak proste jednou za 7 sekund jako by pismenko, ci vice pismenek se napise se spozdenim (opet kazdych 7 vterin)
Nevim si s tim rady. Na notasu mi firefox slape normalne, zkousel jsem ho reinstalovat ale je to porad stejny. Zkousel jsem i vymazat Cookies, projet komp Spybot,Avastem,Nodem ale nic.
To stejne je treba i kdyz chytnu listu po strane a jedu dolu, tak kazdych 7 sekund trh. I pri otvirani zalozek, tam je to taky videt.
Explorer mi jede normalne.
Nevite co by to mohlo bejt???? XP sp3
Maximalne me napadlo jeste to zkusit uplne odinstalovat, ale do toho se mi nechce protoze ho mam tak hezky nastavenej....
Poradi nekdo???:mistake
PS: Zkusil sem Operu 10.1 a tam to dela uplne to same....
nahod si okno se sledovanim vykonu a mrkni co v te chvili kdy to cuka to pc dela zda je neco vytizene na max a pokud ano ktery proces to vytezuje
[quote=pas!k;328749]nahod si okno se sledovanim vykonu a mrkni co v te chvili kdy to cuka to pc dela zda je neco vytizene na max a pokud ano ktery proces to vytezuje[/quote]
Na to jsem samozrejme koukal. Mam G15 s displayem a tam je krasne videt co dela ktere jadro. V ty dobe kdu to cukne je to maximalne 0-5%. Jeste me tak napadlo ze bych mohl ukoncovat proste postupne jeden proces za druhym a zkouset jestli to porad dela nebo ne....
Na to jsem samozrejme koukal. Mam G15 s displayem a tam je krasne videt co dela ktere jadro. V ty dobe kdu to cukne je to maximalne 0-5%. Jeste me tak napadlo ze bych mohl ukoncovat proste postupne jeden proces za druhym a zkouset jestli to porad dela nebo ne....