Dobrý den , prosím Vás nemá někdo zkušenosti jak přenášet data z jednoho pc na druhý ?
Je na to nějaký program apod. ?
Je na to nějaký program apod. ?
Máš na mysli mezi PC v rámci LAN nebo přes internet? Trošku musíš popsat situaci, jinak ti nikdo nic neporadí.
EDIT: Možná by to pomocí sítě šlo takhle: nahraješ data na flashdisk, ten strčíš sem, přejdeš k druhému PC, flashdiks opět vyndáš (to je důležité!), zasuneš do USB a data jsou přenesena. :idea
EDIT: Možná by to pomocí sítě šlo takhle: nahraješ data na flashdisk, ten strčíš sem, přejdeš k druhému PC, flashdiks opět vyndáš (to je důležité!), zasuneš do USB a data jsou přenesena. :idea
Ty data se přenesou aniž by se to kopírovalo třeba půl hodiny ? . Ta situace je taková že oba dva kompy jsou připojené k modemu takže vytvořily síť a já si myslím že určitě mezi nimi jdou přenášet data , však je to síť a tá je k tomu určena . Jo a mimochodem , zkoušel jsem si stáhnout program - migrace profilu uživatele . Přes ten sem oba pc spojil a začala se přenášet data (přenášely se cca 30 min . - bylo to 15 GB ) jenže jak se přenesly tak jsem zjistil že se přeneslo to co jsem vůbec nechtěl . Nemohl jsem si tam vybrat co konkrétně jsem chtěl přesunout .
Taky když jsem zapl ten program tak tam byly tři možnosti přenosu . 1.Kabel nástroje migrace profilu uživatele (kabel nemám) 2.Síť (tu jsem vybral) 3.Externí pevný disk nebo jednotka USB Flash (mám flashku 8gb ale nebylo by to upe to samé jako když ty pc vůbec nejsou propojené ?, jaký je v tom rozdíl prosím ).
Díky za ochotu a rady.
Taky když jsem zapl ten program tak tam byly tři možnosti přenosu . 1.Kabel nástroje migrace profilu uživatele (kabel nemám) 2.Síť (tu jsem vybral) 3.Externí pevný disk nebo jednotka USB Flash (mám flashku 8gb ale nebylo by to upe to samé jako když ty pc vůbec nejsou propojené ?, jaký je v tom rozdíl prosím ).
Díky za ochotu a rady.
Zdravím, tady je vcelku srozumitelný návod, jak si vytvořit dom. síť: http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006090003