Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Při hraní zčernala obrazovka – vadná paměť

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    3

    Při normálním chodu PC(hraní hry) mi zčernala obrazovka a PC začalo pípat. Po restartu to samé. Odpojil jsem GK ATI 4870 a monitor zapojil na integrovanou Gk. PC nebootuje a po určité době začne pípát, nevím jestli odešla zakl. deska nebo CPU GigaByte GA-MA790GP-DS4H, AMD Phenom X4 9950. Při zapnutí PC se rozjedou všechny větráky PC šlapalo 1rok OK. Odpojil jsem taky sys. HDD a nechal zapojený HDD bez sys. a také nic. Prosím o radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Popíš to pípanie ....
    A aký zdroj to napája?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    najdi si manual ke sve desce, nekde v reseni problemu budou uvedene ruzne moznosti pipani odpovidajici ruznym zavadam.

    tipoval bych to na procesor nebo pameti, muzes zkusit vyndat pameti a vyzkouset to vzdy s jednou z nich. (tedy pokud mas 2)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    3

    Děkuji za rady vyndal jsem všechny ramky(3) a nechal jenom v jednom slotě a PC najelo.
    Pak jsem postupně přidával další až jsem zjistil že jedná je vadná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od lukino805 Zobrazit příspěvek
    Děkuji za rady vyndal jsem všechny ramky(3) a nechal jenom v jednom slotě a PC najelo.
    Pak jsem postupně přidával další až jsem zjistil že jedná je vadná.
    A co ta jedna vadna, zkousel jsi ji samostatne? A co nastaveni pameti v BIOSu? Co je to presne za typ a jake mas to nastaveni v BIOSu? Nemuze byt problem tam?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    tipoval bych to na procesor...
    CPU nepipa
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    CPU nepipa
    U Gigabyte, dle meho manualu, pipa i chybu procesoru, sice nevim jestli skutecne ale beep kod ma prirazenej :-))


    lukino805: Fajn ze ti to pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    U Gigabyte, dle meho manualu, pipa i chybu procesoru, sice nevim jestli skutecne ale beep kod ma prirazenej :-))
    To se neposuzuje podle znacky, ale podle biosu
    Ale jestli je to nejaka specialita GB tak beru zpet, ja jeste vadny cpu pipat nevidel
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vadná GK?
    Od Kotty v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-07-2011, 20:39
  2. Vadna GT 240??
    Od Jouda.0 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-06-2011, 12:19
  3. Černá obrazovka po nabootování XP - nenaběhne přihlašovací obrazovka
    Od xslide v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 12-08-2009, 21:17
  4. DDR1: Může za to Vadná pamět?
    Od omnitek v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-12-2007, 13:39