PC odmítá nastartovat
Zdravím a obracím se na Vás s prosbou o pomoc.Dnes jsem po dlouhé době vyčistil PC od prachu ( celé rozdělal, vyčistil a opět složil ).Jenže po znovu složení ( což se mi opravdu stalo poprvé ) již nechce ,,naskočit,,.Větráky se točí, disky funkční, vše se zdá býti v pořádku, ale na obrazovce se nic neobjeví.
Konfigurace: AMD X4 9950, 4GB RAM, nVidia GTX260, SB Audigy SE, 2x HDD, 1x DVD-palírna, 3x větráky ( včetně toho na CPU ), zdroj Enermax 500W.A tak první, co mně napadlo je, zda-li již není chyba ve zdroji ( ikdyž kdyby asi byla, tak by se nic nedělo?! ).Co myslíte Vy? Předem velké díky za pomoc a názory.
Konfigurace: AMD X4 9950, 4GB RAM, nVidia GTX260, SB Audigy SE, 2x HDD, 1x DVD-palírna, 3x větráky ( včetně toho na CPU ), zdroj Enermax 500W.A tak první, co mně napadlo je, zda-li již není chyba ve zdroji ( ikdyž kdyby asi byla, tak by se nic nedělo?! ).Co myslíte Vy? Předem velké díky za pomoc a názory.
Pripoj speaker a postupne odebirej soucastky dokud nebude speaker pipat. Tzn. pri vyndani gk by mel hlasit ze chybi gk (pokud neni na desce integrovana, neuvedl jsi desku), pak ram atd...