Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

PC odmítá nastartovat

pepos01 (518)|26.12.2009 16:43
Zdravím a obracím se na Vás s prosbou o pomoc.Dnes jsem po dlouhé době vyčistil PC od prachu ( celé rozdělal, vyčistil a opět složil ).Jenže po znovu složení ( což se mi opravdu stalo poprvé ) již nechce ,,naskočit,,.Větráky se točí, disky funkční, vše se zdá býti v pořádku, ale na obrazovce se nic neobjeví.
Konfigurace: AMD X4 9950, 4GB RAM, nVidia GTX260, SB Audigy SE, 2x HDD, 1x DVD-palírna, 3x větráky ( včetně toho na CPU ), zdroj Enermax 500W.A tak první, co mně napadlo je, zda-li již není chyba ve zdroji ( ikdyž kdyby asi byla, tak by se nic nedělo?! ).Co myslíte Vy? Předem velké díky za pomoc a názory.
Richmond (8084)|26.12.2009 17:29
Pripoj speaker a postupne odebirej soucastky dokud nebude speaker pipat. Tzn. pri vyndani gk by mel hlasit ze chybi gk (pokud neni na desce integrovana, neuvedl jsi desku), pak ram atd...
pepos01 (518)|26.12.2009 17:34
Speaker již bohužel dávno nemám... ale zkusil jsem ( opravdu to byl jen pokus ,,na slepo,, ) vyndat ze slotu GK ( otřel jsem její kontakty ) a vložil zpět.A hle- PC naběhlo a vše se zdá býti v pořádku.Je to možné?Ptám se, protože mám stále pochyby o stávající zdroji ( mohl být příčinou nebo ne?! ).
|Mio| (1333)|27.12.2009 16:39
Grafiky jsou nachylne na spravne docvaknuti do slotu kvuli relativne velkemu napajecimu vykonu ktery si ze slotu berou, na podruhe si ji umistil spravne.