Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: iPod Classic G6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    10

    Neví nikdo, jak lze docílit toho, že když mám nějaké album či nějakou hudební kompilaci s různými interprety, tak aby jsem měl v menu vidět jak název písničky, tak i název interpreta? Normálně to vypadá takto :

    http://barthezz.rajce.idnes.cz/nastenka/#DSC00530.jpg

    Je to docela nepřehledné. Já bych chtěl docílit toho, čeho lze docílit vytvořením playlistu :

    http://barthezz.rajce.idnes.cz/nastenka/#DSC00533.jpg

    V playlistech (seznamech) se ale nedá zobrazit album, prostě je to jen seznam písniček. Neví nikdo, jak vyřešit, aby (v IPOD>HUDBA>KOMPILACE>např. VA-Best of Trance) se mi zobrazil název interpreta i název písničky? Děkuji za odpovědi
    Naposledy upraveno uživatelem b-arthezz: 26-12-2009 v 21:28 Důvod: zpřesnění otázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Když máš kompilaci, chce to mít vyplněný tag "Album Artist" (pochopitelně pro komplet album jednotný), ne jenom "Artist".
    Naposledy upraveno uživatelem meeee: 26-12-2009 v 21:12
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    10

    Vyplněním tagu "album artist" se nic nezměnilo -> v menu mam pouze název písničky, interpreta ne...viz. http://barthezz.rajce.idnes.cz/nastenka/#DSC00530.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    A cos do toho album artist dal? Dals ho jednotný pro celou kompilaci?
    Jestli jo, tak to má ten Classic nějak divně, na Touchi to takhle zabírá v pohodě...

    [SPOILER=viz][/SPOILER]
    Naposledy upraveno uživatelem meeee: 26-12-2009 v 21:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    10

    tak mam třebas kompilačku od Above & Beyond - Anjunabeats 100. 'Album Artist' u každýho je 'Above & Beyond'...'Artist' je logicky u každýho songu jinej..potřebuju,aby sem měl v tom menu pak když do toho vlezu i interpreta no..je to taková blbost, ale zajímalo by mě, jestli to jde, protože člověk pak, když si to poctivě otaguje, tak neví nic..jen název písničky..
    EDIT:ten Tvůj obrázek, přesně takhle to chci!! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Tam u tebe bude někde zrada, kterou nevidím.
    K tomu mému obrázku - tam není nic jiného, než ty vyplněné Artist i Abum Artist. U alb od jednoho umělce mi pak v seznamu skladeb Artista neukazuje, v kompilacích jo.
    Fakt mě nenapadá, z které strany do toho u tebe rýpnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    10

    ..taky to nechápu..u těch kompilací mi to přijde jako samozřejmost no..asi by to chtělo někoho, kdo má doma ipod classic, touch to holt má všechno ok :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    10

    Opravdu nikdo nevíte, co s tím? ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. synchronizace pro ipod
    Od Benbow v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-06-2011, 19:51
  2. Media Player Classic - misto zvuku pouze chrceni pri prehravani DVD
    Od mstejska v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-11-2008, 13:50