Fifa 2010
Ahoj,
koupil jsem si fifu 2010 ale nevím jak hrát po internetu chtělo to po mě založit účet tak jsem si ho založil a při spuštění hry mi to píše,že se nemůže připojit zkontrolujte síťové připojení.Nevíte někdo co s tím.Děkuji.
koupil jsem si fifu 2010 ale nevím jak hrát po internetu chtělo to po mě založit účet tak jsem si ho založil a při spuštění hry mi to píše,že se nemůže připojit zkontrolujte síťové připojení.Nevíte někdo co s tím.Děkuji.
1. Mrkni jestli ti to neblokuje firewall (případně ho na chvíli vypni)
2. Jaké máš připojení k internetu, jestli přes router, chce to možná přesměrovat nějaké porty (ale to by lépe poradil někdo kdo tu hru přes net hraje)
2. Jaké máš připojení k internetu, jestli přes router, chce to možná přesměrovat nějaké porty (ale to by lépe poradil někdo kdo tu hru přes net hraje)
ak jsem se tam díval na ovladací panely,brána firewall systému windows a vyjímky a mám tam
Architektura UPnP - nezaškrtnuto
EA Download Manager - zaškrtnuto
Far Cry - zaškrtnuto
Microsoft Office Groove - zaškrtnuto
Microsoft Office OneNote - zaškrtnuto
Microsoft Office Outlook - zaškrtnuto
Nástroj Diagnostika sítě systému Windows XP - zaškrtnuto
Vzdálená plocha - zaškrtnuto
Vzdálená pomoc - zaškrtnuto
a nevím co mám dělat dál.
Architektura UPnP - nezaškrtnuto
EA Download Manager - zaškrtnuto
Far Cry - zaškrtnuto
Microsoft Office Groove - zaškrtnuto
Microsoft Office OneNote - zaškrtnuto
Microsoft Office Outlook - zaškrtnuto
Nástroj Diagnostika sítě systému Windows XP - zaškrtnuto
Vzdálená plocha - zaškrtnuto
Vzdálená pomoc - zaškrtnuto
a nevím co mám dělat dál.
Jo to já taky někdy nevim co jsem :D
Každopádně vypni FW (firewall) ať už Win nebo 3rdParty a zkus co to udělá.
Každopádně vypni FW (firewall) ať už Win nebo 3rdParty a zkus co to udělá.
[quote=krokodylek3;336154]Sory já myslel že je to nějaký firewal a ne tvoje jméno nevím kde to mám vypnout[/quote]
Co takhle start/nastavení/ovladací panely/brana firewall systému windows/ přepni na vypnuto
Co takhle start/nastavení/ovladací panely/brana firewall systému windows/ přepni na vypnuto
zdravim chci se zeptat.Mam problem s fifou 2010 při spojeni s protihračem ( mym kamaradem ale i neznamych ) se mi stava že to spadne mu nebo mi a objevi se buď hřiště a že spojeni je přerušeno nebo hláška z windousu o chybě. je to poměrně často.Tak z 10 zapasu se 1x podaři spojit.. oba mame win 7. Děkuji za rady
[quote=Bozy;373015]zdravim chci se zeptat.Mam problem s fifou 2010 při spojeni s protihračem ( mym kamaradem ale i neznamych ) se mi stava že to spadne mu nebo mi a objevi se buď hřiště a že spojeni je přerušeno nebo hláška z windousu o chybě. je to poměrně často.Tak z 10 zapasu se 1x podaři spojit.. oba mame win 7. Děkuji za rady[/quote]
Tady si něco přečti. Snad tam bude odpověď na Váš problém.A nainstalovaný patche máš?
Tady si něco přečti. Snad tam bude odpověď na Váš problém.A nainstalovaný patche máš?