A jaká značka by byla lepší než LG?
A jaká značka by byla lepší než LG?
Nešpekuluj a ber LG. Z těch dvou je to jasná volba. Jestli to chceš zkoumat hlouběji, jsou i jiné weby kde se věnují jenom tomu.
Hlavne neber tu s pridomkem 50 (GH22LS50), ma v sobe velmi otravny firmware s vypalovacim softem (Bluebird nebo tak nejak, a stale se s nim prodavaji), usetris si flashovani![]()
Čawte tak po dlhšej dobe prišlo na to že chcem vymeniť moju stávajúcu mechaniku (ide do PC mojej sestry) LG DVD-RAM LS GSA-H55L za nejakú novú.
Čo ma zaujíma je aby to bola DVD/RW/RAM a LS cena max do 2000kč al. 70€ značka nerozhoduje (mam otestované aj LG aj Asus ...) a jeden dôležitý atribút kvalita je prvoradá.
Všetkým vopred ďakujem za rady.
K čemu tak drahou mechanikuTo ti neposlouží běžná LG GH22LS za 600kč (23e)?
To bolo myslené na maximalnu cenu čím menej tým lepšie (to je jasné) nezakladám si na tom že čo je drahšie to je lepšie ... Ale k téme jeden kamarát mi raz spomínal aj o nejakej Asuske a Lite - ON(nespomeniem si na ňu) ide mi najmä aj o to do akej miery vie kontrolovať a prečítať chybné sektory na médiach (či už práve napálených alebo aj z iných mechanik)
Naposledy upraveno uživatelem Kirk1: 28-03-2010 v 14:55
Ďakujem všetkým objednaná LG GH22LS
...tak si hlavně až dorazí ověř, zda korektně čte vypálená media ze starších modelů - u LG se dost často stává (zvlášť u pluskových medií Booktype DVD-ROM), že nedokáží přečíst zaváděcí stopy správně vypálené a jinde čitelné placky z generačně starších modelů téže značky. A jinak Ď.![]()