Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: GK nejde

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    12

    Zdravím lidi.Potřeboval bych radu. Na GK ASUS NE7600GS se mi stala chybička když zapnu pc v normálním režimu,začne načítání win a pak modrá hláška,něco s ovladačema GK a pak se resetne když ji spustím v nouzáku,tak jde,ale mám svislé pruhy přes obrazovku,5 pruhů vedle sebe,pak mezera,zase 5 pruhů atd.Čím by to mohlo být?na GK není vidět žádný nafouklý kondík,žádná spálenina nic,může to dělat firmware?dá se přehrát?díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Je možnost kartu vyzkoušet v jiném PC, popřípadě jinou kartu v tomto? Jinak bych to asi viděl na vadnou kartu, svislé pruhy jsou typický jev.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Je možnost kartu vyzkoušet v jiném PC, popřípadě jinou kartu v tomto? Jinak bych to asi viděl na vadnou kartu, svislé pruhy jsou typický jev.
    Právě tu kartu sem zkusil i v druhém PC a pořád nic,jednou mi to akorát vlezlo do Windowsu v normálním režimu,ale pruhy tam byly furt takže asi nemá smysl něco s ní zkoušet co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Scrays Zobrazit příspěvek
    Právě tu kartu sem zkusil i v druhém PC a pořád nic,jednou mi to akorát vlezlo do Windowsu v normálním režimu,ale pruhy tam byly furt takže asi nemá smysl něco s ní zkoušet co?
    Ale tak neco zkouset smysl ma Napr. to reklamovat (v pripade, ze je jeste v zaruce) :P Ale jinak se taky priklanim k tomu, ze je KO ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Ale tak neco zkouset smysl ma Napr. to reklamovat (v pripade, ze je jeste v zaruce) :P Ale jinak se taky priklanim k tomu, ze je KO ...
    právě že po záruce už má sem myslel že bych ji zkusil flešnout,třeba by se jí pak chtělo ale nevím jak
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Scrays Zobrazit příspěvek
    právě že po záruce už má sem myslel že bych ji zkusil flešnout,třeba by se jí pak chtělo ale nevím jak
    Chtit se ji nebude ... stejne jako napr. autu se zadrenym motorem nepomuze vymena spojky ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Chtit se ji nebude ... stejne jako napr. autu se zadrenym motorem nepomuze vymena spojky ...
    Tak se s ní budu muset asi rozloučit ale dík moc za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Zkus jí rozpéct v troubě. viz toto téma
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    12

    díky za nápad,ráno vyzkouším teď bych u toho asi vytuhl a kdo ví co by z toho zbylo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    12

    tak sem to hodil do trouby na 200°C na 9 minut a nafoukly se mi kondíky,vadí to?neudělá mi to nic s deskou když to tam zkusim pak šoupnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    S deskou snad nic, ale ty kondíky, pokud vůbec karta půjde, by chtělo vyměnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    S deskou snad nic, ale ty kondíky, pokud vůbec karta půjde, by chtělo vyměnit.
    no tak na to bych se už mohl z vysoka
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    12

    tak supr grafika má sice nafouklé všechny kondy,ale fakčí bez problému trouba pomohla dík moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Každopádně s těma kondíkama riskuješ, že ti za chvíli odejde nadobro
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    12

    tak vydrží chvíli,to je jasné,ale tak než si seženu další to vydrží kdyžtak mám integrovku v záloze ale abych se s*al se všema kondama,to už neee
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 29-12-2009 v 13:54
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Klávesnice: Razer Lycosa - nejde klávesa+Razer Boomslang-nejde kolečko
    Od ShaiMagal v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-08-2012, 00:18
  2. Nejde mi USB
    Od karinaaaa v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-05-2011, 21:32
  3. Pc nejde
    Od yuna2424 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-08-2010, 15:46
  4. nejde zvuk
    Od hudson161 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 13:31
  5. nejde mi PC
    Od Sikac v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 22-12-2008, 09:01