Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: služba svchost.exe bere všechno CPU

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele haniccka
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    77

    Mám problém s pc. Na pc spustím jednoho konkrétního uživatele, ale počítač je zpomalený, veškerá procenta výkonu CPU bere služba SVCHOST.exe, která odebírá cca 98% výkonu. z pc jsem již odstranila (doufám) veškeré neřády co tam byli (použito nod32, antimalware, spybot), přesto to nepomohlo. zajímavé je, že problém je pouze u jednoho uživatele. pokud se přihlásím jako admin, tak procesor jede na cca 7% a vše šlape jak má. Přikládám výpis antimalvare o odstranění virů a také screenshot výkonu procesoru a výpis procesů u uživatele a admina. Snad někdo poradí co s tím. předem díky
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele haniccka
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od Suprak Zobrazit příspěvek
    Milý pane občasný diskutére. Pc nejede. Dělám správce sítě a spravuju více počítačů. Kdybych radu nechtěla, tak bych sem nepsala. Jedná se o jiný stroj a ten stále zlobí. Teď mám prostě problém se dvěma stroji.
    Pro upřesnění píši sestavu, kterou mi otestoval program AIDA32:
    Základní deska:
    CPU typ Unknown, 3000 MHz (3.75 x 800)
    Název základní desky Neznámý
    Čipová sada základní desky Neznámý
    Pracovní paměť 502 MB
    BIOS Typ Award (12/16/05)

    Víc o stroji asi nezjistím, nebo ano? Ovšem nemyslím si, že by to v případě tohohle problému bylo tak důležité...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Stáhni si "process explorer" od wininternals a zjisti, která přesně služba to dělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od haniccka Zobrazit příspěvek
    Milý pane občasný diskutére. Pc nejede. Dělám správce sítě a spravuju více počítačů. Kdybych radu nechtěla, tak bych sem nepsala. Jedná se o jiný stroj a ten stále zlobí. Teď mám prostě problém se dvěma stroji.
    Pro upřesnění píši sestavu, kterou mi otestoval program AIDA32:
    Základní deska:
    CPU typ Unknown, 3000 MHz (3.75 x 800)
    Název základní desky Neznámý
    Čipová sada základní desky Neznámý
    Pracovní paměť 502 MB
    BIOS Typ Award (12/16/05)

    Víc o stroji asi nezjistím, nebo ano? Ovšem nemyslím si, že by to v případě tohohle problému bylo tak důležité...

    Co treba EVEREST, ten ti rekne o pocitaci hooooooodne informaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele koren3
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    262

    Nedělával takovou neplechu AcrobatUpdater?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Stáhni si "process explorer" od wininternals a zjisti, která přesně služba to dělá.
    Správný tip a já myslím že to dělá antivir nod, ve spolupráci se spybootem. Začal bych tím spybootem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Jaky jsou to Windows ??? Aktualizovane jsou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele haniccka
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    Jaky jsou to Windows ??? Aktualizovane jsou?
    win xp pro sp3.. pravidelně udržované
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele haniccka
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    Správný tip a já myslím že to dělá antivir nod, ve spolupráci se spybootem. Začal bych tím spybootem
    ok, vypnu jeho služby /teatimer apod/.. nebo úplný odinstal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele haniccka
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    77

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Stáhni si "process explorer" od wininternals a zjisti, která přesně služba to dělá.
    ok, dám vědět jak to dopadlo .. ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od haniccka Zobrazit příspěvek
    ok, dám vědět jak to dopadlo .. ..
    Vedle tlacitka CITACE je tlacitko ZAHRNOUT DO VICENASOBNE CITACE. A ne tady vyplodit behem 3 minut 3 nove prispevky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od haniccka Zobrazit příspěvek
    ok, dám vědět jak to dopadlo .. ..
    Tím proces explorerem začni, Ten Spyboot kompletně, tedy pokud to bude on, což si myslím
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    Tím proces explorerem začni, Ten Spyboot kompletně, tedy pokud to bude on, což si myslím
    Ten TeaTimer se sice takto na slabčích strojích chová, ale musíš si uvědomit PROČ - hlídá totiž registr - a jestli k němu něco přistupuje tak často, že to vytěžuje CPU na 100 %, tak to není normální. Tudíž naopak bych si Spybot S&D pustil a zkontroloval si především, co se narvalo nově do položek po spuštění a tam ty blbosti povypínal. Samozřejmě taky provést kontrolu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele scratchy27
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    315

    NOD nepoužívám, naštěstí, takže nevím jestli i on tohle může způsobit. Nicméně tohle jsem již řešil na více počítačích, které NOD neviděli ani zdálky :-)
    Odraž se od toho ProcessExploreru, jinak je to jen střílení od boku. Můj tip je na podělanou službu automatických updatů. MS proto přímo vydával hotfix.
    Teď nemám bohužel moc času, takže to nedohledám, ale strejda google ví všechno :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Služba WMI
    Od mirbus v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-03-2012, 20:21
  2. Čističe: Spyware Terminator bere vic než 200MB RAM. Je to možné?
    Od bluenite38 v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 19:04
  3. svchost.exe
    Od karlosgigi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 21-03-2009, 00:43
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-04-2007, 13:26
  5. Problém s SVCHOST.procesem...
    Od sokorotor v sekci OS Windows
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 20:03