Phenom Msr Tweaker 1.2.2 3p state vs W7
Nasel jsem odkazy na 3p state verzi posledniho Phenom Msr Tweaker
x86 verze: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
x64 verze: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Problem je ze nekomu na windows 7 x86/x64 jednou a nekomu ne, vystopoval jsem problem az k chybe zpusobene .NET framework 3.5 ale nemuzu prijit na to jak ho we W7 preinstalovat.
Kdo mate zajem vyzkousejte a dejte vedet jak jste dopadli.
x86 verze: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
x64 verze: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Problem je ze nekomu na windows 7 x86/x64 jednou a nekomu ne, vystopoval jsem problem az k chybe zpusobene .NET framework 3.5 ale nemuzu prijit na to jak ho we W7 preinstalovat.
Kdo mate zajem vyzkousejte a dejte vedet jak jste dopadli.
Já jsem to na W7 64bit zkoušel a nepodařilo se mi to přinutit k funkčnosti - dolu mi to násobič shodilo, nahoru ne.
Místo toho jsem si ochočil k10stat, doporučuju.
Místo toho jsem si ochočil k10stat, doporučuju.
K10stat vypada dobre, hlavne nehazi tu blbou chybu a jde s nim proste voeditovat standardni CnQ.
Dikes, ale ten problem s .NET by bylo stejne fajn vyresit, stejne na nej casem znovu narazime.
Dikes, ale ten problem s .NET by bylo stejne fajn vyresit, stejne na nej casem znovu narazime.
Jeste jedna vec s Windows 7, smataji mi do CnQ a ackoliv v K10stat nastavim procenta a doby kdy se maji menit jednotlive stavy, tak v realu se to meni podle schématu napájení. A hlavne tyhle parametry schema napajeni se nedaji menit.
U vyvazeneho to skace jak blecha naprosto zbytecne a u nizke spotreby zase prepina na vyssi prilis pozde.
JAK TU BESTII VYPNOUT ???
U vyvazeneho to skace jak blecha naprosto zbytecne a u nizke spotreby zase prepina na vyssi prilis pozde.
JAK TU BESTII VYPNOUT ???
No imho si u toho k10 nezapnul Enable clock control dole na ikoně v tray. :-)
(A pokud ho chceš pustit na furt, tak na to jsou commandline parametry, já to spouštim s
-lp:1 -ClkCtrl:1 -StayOnTray -nw
(A pokud ho chceš pustit na furt, tak na to jsou commandline parametry, já to spouštim s
-lp:1 -ClkCtrl:1 -StayOnTray -nw
Nema zadny vliv, system to okamzite zmemi zpet, viz. v debugu znovunacteni registru.
Nemusis me tak podcenovat. Jeste zkusim zabit systemovou sluzbu Napajeni, jen doufam ze mi pak nabehne OS. Sice ma moznost ji zakazat ale ne zastavit.
PS: ty mas Win7 a procak od AMD ?? Pripadne na jakym procaku ti jedou jadra unganged? Na desktopovym nebo mobilnim ?
Nemusis me tak podcenovat. Jeste zkusim zabit systemovou sluzbu Napajeni, jen doufam ze mi pak nabehne OS. Sice ma moznost ji zakazat ale ne zastavit.
PS: ty mas Win7 a procak od AMD ?? Pripadne na jakym procaku ti jedou jadra unganged? Na desktopovym nebo mobilnim ?
Mam W764bit, desktopovej Phenom X3 710, M4a78T-e a jádra jedou unganged.
btw. já Tě tak nepodceňuju, jen že mě to chvíli trvalo, než jsem to našel :-)
btw. já Tě tak nepodceňuju, jen že mě to chvíli trvalo, než jsem to našel :-)
A skutecne se ti stavy prepinaj podle toho co mas nastavene v K10stat? Kdyz das interval na 2 sec tak se ti proste neprepne 2 sec? Schema napajeni mas jaky? Sakra ja se z tech W7 asi zblaznim, .NET mi blbne, CnQ se chova jinak. Sakra samy problemy. A fakt se mi to nechce preinstalovavat.
EDIT: Hmm, tak jsem zabil sluzbu napajeni a ackoli nemela zadnou zavislou sluzbu tak mi nenajel ani zvuk, no to me pos....
Ale jinak bez systemove sluzby napajeni jede K10stat presne jak ma. Neni to k pos.... ??
EDIT: Hmm, tak jsem zabil sluzbu napajeni a ackoli nemela zadnou zavislou sluzbu tak mi nenajel ani zvuk, no to me pos....
Ale jinak bez systemove sluzby napajeni jede K10stat presne jak ma. Neni to k pos.... ??
Jojo, přepne - teda přesně to neměřim, ale zhruba to odpovídá - malý číslo rychlá reakce a naopak. Nastavenej mam vysokej výkon....
PS: Jo, taky mě štvou, např. nefční hybernace, problémy s ovladačema grafiky, síťovky na různejch kompech...
PS: Jo, taky mě štvou, např. nefční hybernace, problémy s ovladačema grafiky, síťovky na různejch kompech...
Hmm, vysokej vykon jsem nezkousel, snad pomuze.
EDIT: Tak nepomohlo.
Dela to BIOS, tedy parametry ktere preda systemu a ten se podle nich pak ridi. Se mi vymstiva novej procak do starsi desky.
Trochu sem to zkombinoval a vypada to ze me to posloucha, i kdyz boot systemu se kona jen na 800MHz, dokud nenabehne K10stats.
EDIT: Tak nepomohlo.
Dela to BIOS, tedy parametry ktere preda systemu a ten se podle nich pak ridi. Se mi vymstiva novej procak do starsi desky.
Trochu sem to zkombinoval a vypada to ze me to posloucha, i kdyz boot systemu se kona jen na 800MHz, dokud nenabehne K10stats.