Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: Samovolné zvětšování kurzoru!

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Nemá někdo zkušenosti, se samovolným zvětšováním kurzoru ce Win7?

    Nejde o to, že by se přepl v nastavení myši, ale je prostě 2x tak velký než obvykle (jako kdyby byl zvětšen lupou). Kurzor je zvětšen všude. Zoner photo studio i jiné aplikace, který mají svoje unikátní kurzory.
    Ve hrách např Company of Heroes.

    Nevíte někdo čím by to bylo? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Mas grafiku ATI? Jake ovladace?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Ano, ovladače mám stažené 3 dni zpátky z amd.com. Je to 9.12.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    [quote=Chuchmi;333837]Ano, ovladače májm stažené 3 dni zpátky z amd.com. Je to 9.12.[/quote]

    Tak si sosni hotfix na tyto ovladace treba odtud [url]http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATICatalyst912Hotfix.aspx[/url] nebo odtud [url]http://www.techpowerup.com/downloads/Drivers/ATI_Catalyst/Beta/[/url] ale je toho asi 120 MB

    Vice na [url]http://www.cdr.cz/a/28471[/url]
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Heeej díky moc!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od Chuchmi Zobrazit příspěvek
    Heeej díky moc!!!!!
    Jeste pak napis, jestli ti to skutecne vyresilo tvuj problem. Ale pokud to zacalo delat az s novyma ovladacema tak na 99% bude uspech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od hl.hl Zobrazit příspěvek
    Jeste pak napis, jestli ti to skutecne vyresilo tvuj problem. Ale pokud to zacalo delat az s novyma ovladacema tak na 99% bude uspech.
    Vyřešilo. Díky moc.

    Ještě mám jeden problém, ale to by tu bylo OT. Mrknul by ses na něj do sekce hry?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    Stáhnul jsem nové ovladače 10.1 a bohužel to znovu dělá to samé. Nevěděl by někdo zase o ějakém HotFixu?

    PS: Neni divné, že po nainstalaci mi to pořád hlasí "Verze Catalyst: 9.12" ???

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,239

    Jakým způsobem jsi drivery instaloval ? Doporučuji momentální drivery odinstalovat, v nouzovém režimu odstranit zbytky driverů pomocí Driver Sweeperu a poté instalovat drivery 9.12. Nedoporučuji instalaci nových 10.1 driverů - jsou plné chyb.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    453

    Chuchmi, spytam sa ta jednu vec - mas P55 dosku od Gigabyte ? Ak ano, tak si updatni BIOS na poslednu nie-beta verziu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    kevin00: Instaloval sjem tak jak mi radíš, akoorát že sje nainstaloval 10.1

    faugusztin: NN nemám
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,239

    Citace Původně odesláno od Chuchmi Zobrazit příspěvek
    kevin00: Instaloval sjem tak jak mi radíš, akoorát že sje nainstaloval 10.1
    Instaluj zpět drivery 9.12
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    203

    Mám stejný problém podařilo se to vyřešit ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,239

    Citace Původně odesláno od majkl 11 Zobrazit příspěvek
    Mám stejný problém podařilo se to vyřešit ??
    Drivery ATI Catalyst 9.12 + horfix ... je to napsané kousek nahoře, stačí číst
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    84

    OK, OK nainstaloval jsem 9.12 + hotfix, a zvětšování kurzoru se již neděje, ale...

    Nevyřešilo to druhý problém, že padá grafika při přehrávání Flash Videí přes celou obrazovku (náhlý pokles výkonu grafiky, více méně nejde s PC nic dělat, maximálně zkusit vypnout).

    Musím počkat na 10.2.

    PS: Kdy tak cca výjdou nemáte někdo tušení ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sekani kurzoru mysi
    Od Zelicko v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-11-2012, 23:01
  2. rychlost kurzoru na druhem monitoru
    Od teleclovek v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-05-2010, 21:23
  3. Samovolné zvětšení kurzoru
    Od bublopetr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-03-2010, 18:57
  4. přeskakování kurzoru
    Od farao141 v sekci Sítě
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 08:21