Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Genius SlimStar 335 nefunčnost multimediálních tlačítek

HondaRS (3)|3.1.2010 19:45
Zdravím dostal jsem k vánocům klavesnici, naistaloval přiložený driver, a fuknguje skoro vše až na multimedialní klávesy, stahnul jsem aktualizovaný driver ale problém stále stejny. Nevíte co s tím??? Pokažde když jsem připojil jakukoli multimediální klavesnici stačilo naistalovat driver a vše běželo bez problému.
Všem předem díky!
Sommer (384)|4.1.2010 03:47
Jaké máš Windows, stáhnul jsi správnou verzi? Nemůžou ovladače klávesnice kolidovat s jinými?

Jinak můžeš zkusit klávesnici na jiném PC (třeba i s dodaným sotwarem). Pokud ani tam nebudou multimediální tlačítka fungovat, může to být na reklamaci.
HondaRS (3)|4.1.2010 16:21
[quote=Sommer;334004]Jaké máš Windows, stáhnul jsi správnou verzi? Nemůžou ovladače klávesnice kolidovat s jinými?

Jinak můžeš zkusit klávesnici na jiném PC (třeba i s dodaným sotwarem). Pokud ani tam nebudou multimediální tlačítka fungovat, může to být na reklamaci.[/quote]

Mám XP 32bit driveru jsem stahoval již několik a na podobne tipy klasvesnice asi to bude jak říkáš na reklamaci protože ani na jednom ze 4 PC to prostě nejde.
Sommer (384)|4.1.2010 18:41
Tak to asi bohužel bude. Pročetl jsem i nějaké diskuze a několik lidí mělo stejný problém.
HondaRS (3)|4.1.2010 21:19
[quote=Sommer;334168]Tak to asi bohužel bude. Pročetl jsem i nějaké diskuze a několik lidí mělo stejný problém.[/quote]

Takže to vidíte na hardwarovy problém ne software. Potřeboval jsem jen ujištění. Děkuji
sebák (1)|19.2.2010 16:47
Zdar, mám podobný problém, ale místo funkčnosti absolutně nechápu jak nastavit macro na programovací tlačítko, jestli jí tady někdo má a ví jak na to tak prosím poraďte :-)
Dík