Zdravím dostal jsem k vánocům klavesnici, naistaloval přiložený driver, a fuknguje skoro vše až na multimedialní klávesy, stahnul jsem aktualizovaný driver ale problém stále stejny. Nevíte co s tím??? Pokažde když jsem připojil jakukoli multimediální klavesnici stačilo naistalovat driver a vše běželo bez problému.
Všem předem díky!
Všem předem díky!
Jaké máš Windows, stáhnul jsi správnou verzi? Nemůžou ovladače klávesnice kolidovat s jinými?
Jinak můžeš zkusit klávesnici na jiném PC (třeba i s dodaným sotwarem). Pokud ani tam nebudou multimediální tlačítka fungovat, může to být na reklamaci.
Jinak můžeš zkusit klávesnici na jiném PC (třeba i s dodaným sotwarem). Pokud ani tam nebudou multimediální tlačítka fungovat, může to být na reklamaci.
[quote=Sommer;334004]Jaké máš Windows, stáhnul jsi správnou verzi? Nemůžou ovladače klávesnice kolidovat s jinými?
Jinak můžeš zkusit klávesnici na jiném PC (třeba i s dodaným sotwarem). Pokud ani tam nebudou multimediální tlačítka fungovat, může to být na reklamaci.[/quote]
Mám XP 32bit driveru jsem stahoval již několik a na podobne tipy klasvesnice asi to bude jak říkáš na reklamaci protože ani na jednom ze 4 PC to prostě nejde.
Jinak můžeš zkusit klávesnici na jiném PC (třeba i s dodaným sotwarem). Pokud ani tam nebudou multimediální tlačítka fungovat, může to být na reklamaci.[/quote]
Mám XP 32bit driveru jsem stahoval již několik a na podobne tipy klasvesnice asi to bude jak říkáš na reklamaci protože ani na jednom ze 4 PC to prostě nejde.