Zdravím, mám takýto problém. Dostal som na vianoce nový LCD monitor LG z full HD rozlíšením. Predtým som používal klasický 19'' s rozlíšením 1280x1024. Nový monitor fungoval v pohode v každej hre sa dalo zmeniť rozlíšenie na 1920x1080 a nič nesekalo. Pred týždňom som ale reinštaloval pc a dostavili sa problémy, že každá hra sa akoby "škube". Nie je to sekanie, pretože fps mám väčšinou 60 v hrách v ktorých sa problém objavuje a všimol som si, že problém sa zmierni alebo zmizne pokiaľ vypnem vsync. Napríklad Day of Defeat Source je v podstate teraz nehrateľný, pretože každú sekundu akoby padne fps zo 60 na dajme tomu 50 a pri tom cítiť mierne trhnutie, čo je dosť nepríjemné. Pred reinštaláciou to ale nerobilo. Ešte dodám, že napríklad Resident Evil 5 ide úplne v pohode bez žiadneho trhania, ale Ubersoldier, čo je dosť stará hra sa parádne trhá ale keď vypnem vsync ide úplne v poho. FPS je pri Ubersoldier vsync on=60(a trhá) vsync off=aj 300. Budem vďačný za každú radu. Moja konfigurácia je
MB: Gigabyte EP45-UD3R
CPU: Intel Pentium DC E8500 3,16 GHz
RAM: 4GB
GPU: Sapphire Radeon HD 4850 Vapor-X
HDD: Samsung oba (320GB a 750GB)
ZDROJ: StealthXStream OCZ 500W
Používam Windows 7 Professional 64-bit