Modern Warfare 2 problém na win7
Mám problém s hrou Modern Warfare 2,na win.XP naprosto v poho ale na win.7 to rozjedu v pohodě ale pak se mě to seká docela dost,nevím čím to je nejspíš ovladače.Mám grafiku 4870 stáhlí nejnovější ovladače a nic.Děkuji za rady
[quote=mike11;335830]Mám problém s hrou Modern Warfare 2,na win.XP naprosto v poho ale na win.7 to rozjedu v pohodě ale pak se mě to seká docela dost,nevím čím to je nejspíš ovladače.Mám grafiku 4870 stáhlí nejnovější ovladače a nic.Děkuji za rady[/quote]
A ten problém máš kde? Jestli hra nejde spustit tak je to divné, na mém PC chodí i se 7čkama. Hra má bug nakonci, když padáš z vodopádu tak se pokazí a vypne, jediné co na ni platí je snížit detaily a rozlišení, pak chodí bez problému. Dělá to mě i mým 5ti kamarádům co hru mají, máme jí lůegálně a prostě je tam bug sloních rozměrů.
A ten problém máš kde? Jestli hra nejde spustit tak je to divné, na mém PC chodí i se 7čkama. Hra má bug nakonci, když padáš z vodopádu tak se pokazí a vypne, jediné co na ni platí je snížit detaily a rozlišení, pak chodí bez problému. Dělá to mě i mým 5ti kamarádům co hru mají, máme jí lůegálně a prostě je tam bug sloních rozměrů.
[quote=VLAN;335956]A ten problém máš kde? Jestli hra nejde spustit tak je to divné, na mém PC chodí i se 7čkama. Hra má bug nakonci, když padáš z vodopádu tak se pokazí a vypne, jediné co na ni platí je snížit detaily a rozlišení, pak chodí bez problému. Dělá to mě i mým 5ti kamarádům co hru mají, máme jí lůegálně a prostě je tam bug sloních rozměrů.[/quote]
Mam nelegalni a zadny bug tam neni :cool::D
Mam nelegalni a zadny bug tam neni :cool::D
[quote=Aytech;335976]Mam nelegalni a zadny bug tam neni :cool::D[/quote]
A hraješ se vším na maximum? ono když se sníží detaily tak to nedělá.
A hraješ se vším na maximum? ono když se sníží detaily tak to nedělá.
Jo díky,jsem snížil detaily a šlapeto dobře.Je ale zajimaví že na XP to valilo na nejvyší detaily ale na těch Win 7 ne,jsu zvyklej s tou grafikou mět vše na plno,ještě sem nikde neměl problém aby to nejelo.Zatím zdar,děkuji za rady
[quote=VLAN;336142]A hraješ se vším na maximum? ono když se sníží detaily tak to nedělá.[/quote]
No, na max v rozliseni 1440x900
No, na max v rozliseni 1440x900
mam tu samou kartu 4870,win 7 ult ,hraju 1680x1050 a nemam nejmensi problem,chyba bude asi nekde jinde:notsure
GT[quote=lexxxa;336295]mam tu samou kartu 4870,win 7 ult ,hraju 1680x1050 a nemam nejmensi problem,chyba bude asi nekde jinde:notsure[/quote]
Tak to nevím kde, Grafikou to není, dělá mi to i s Nvidiou 9800GT, hraju se vším na maximum a stejné rozlišení jako ty, je to divný, že se to stává více lidem, máš to originál nebo pálenku?
Tak to nevím kde, Grafikou to není, dělá mi to i s Nvidiou 9800GT, hraju se vším na maximum a stejné rozlišení jako ty, je to divný, že se to stává více lidem, máš to originál nebo pálenku?
jo mam "demo",ale bez staemu,nemuze to byt tim?
(jestli se bavime o sekani,ne o bugu na konci)
jinak Ď za RP+:notsure za co?
(jestli se bavime o sekani,ne o bugu na konci)
jinak Ď za RP+:notsure za co?
[quote=mike11]Mám problém s hrou Modern Warfare 2,na win.XP naprosto v poho ale na win.7 to rozjedu v pohodě ale pak se mě to seká docela dost,nevím čím to je nejspíš ovladače.Mám grafiku 4870 stáhlí nejnovější ovladače a nic.Děkuji za rady[/quote]
A na jaké sestavě hraješ ?
[quote=VLAN;335956]Hra má bug nakonci, když padáš z vodopádu tak se pokazí a vypne, jediné co na ni platí je snížit detaily a rozlišení, pak chodí bez problému. Dělá to mě i mým 5ti kamarádům co hru mají, máme jí lůegálně a prostě je tam bug sloních rozměrů.[/quote]
To nevím o jakém bugu mluvíš, protože jsem hru dohrál až dokonce na plné detaily a žádnou chybu během hry jsem nezaznamenal.
A na jaké sestavě hraješ ?
[quote=VLAN;335956]Hra má bug nakonci, když padáš z vodopádu tak se pokazí a vypne, jediné co na ni platí je snížit detaily a rozlišení, pak chodí bez problému. Dělá to mě i mým 5ti kamarádům co hru mají, máme jí lůegálně a prostě je tam bug sloních rozměrů.[/quote]
To nevím o jakém bugu mluvíš, protože jsem hru dohrál až dokonce na plné detaily a žádnou chybu během hry jsem nezaznamenal.
A není to třeba proto, že XP má nižší verzi DirectX? Ale nevím jestli COD používá DX10 / 11, který je výrazně náročnější než DX9 v XP.
detaily mám na Ultra, AA maximální možný a DX 10.1 . Bug to udělá pří závěrečné scénce po pádu z vodopádu.
[quote=mike11;335830]Mám problém s hrou Modern Warfare 2,na win.XP naprosto v poho ale na win.7 to rozjedu v pohodě ale pak se mě to seká docela dost,nevím čím to je nejspíš ovladače.Mám grafiku 4870 stáhlí nejnovější ovladače a nic.Děkuji za rady[/quote]
Máš grafiku 4870 ? napiš to víc stručně pak ti možná dokážu poradit...
Máš grafiku 4870 ? napiš to víc stručně pak ti možná dokážu poradit...
[quote=Dojigiri;336471]A není to třeba proto, že XP má nižší verzi DirectX? Ale nevím jestli COD používá DX10 / 11, který je výrazně náročnější než DX9 v XP.[/quote]
Myslim že CoD6 používá Directx 11
Myslim že CoD6 používá Directx 11
skoušel si přenastavení grafiky ?
skoušel si přenastavení grafiky ?
Mne hra asi po 10 min sekne a ukážu sa artefakty. Nastavenia mám na full, OS je win 7, grafika GTX260 SO. Keď stlačím ctrl+alt+del hra sa na opäť na chvílu rozbehne.
Grafiku som otestoval vo Furmarku cca 20 min stabilne na 90 st.
Vyskúšam znížiť detaily, prípadne nejaký patch.
Edit: Nepomohlo ani zníženie detailov, ani rozlíšenie. Inštaloval som dnes ArmA 2 a podobný problém - hra zamrzne ...
Asi sa vrátim k starému dobrému XP-čku :-)
Edit: Nepomohlo ani zníženie detailov, ani rozlíšenie. Inštaloval som dnes ArmA 2 a podobný problém - hra zamrzne ...
Asi sa vrátim k starému dobrému XP-čku :-)
[quote=thorgim;348721]Mne hra asi po 10 min sekne a ukážu sa artefakty. Nastavenia mám na full, OS je win 7, grafika GTX260 SO. Keď stlačím ctrl+alt+del hra sa na opäť na chvílu rozbehne.
Asi sa vrátim k starému dobrému XP-čku :-)[/quote]
Ještě si skus stáhnout Directx 11 =).Máš pravdu XP jsou nej =)
Asi sa vrátim k starému dobrému XP-čku :-)[/quote]
Ještě si skus stáhnout Directx 11 =).Máš pravdu XP jsou nej =)