Problém s mp4 přehrávačem
Několikrát jsem na pc instaloval winows, několikrát opravoval a celkově hašteřil s počítem a celou dobu k němu měl připojenou mp4 přes usb. Po dokončení instalace nejde, hlásí chybu paměti - když jí zapojím do pc objeví se chyba: Disk není naformátován, chcete naformátovat? (Když dám ano tak se objeví chyba nelze naformátovat)
Zkoušel jsem i Partition Magic, ale tam se ani disk z mp4 nezobrazí....
Nevěděli byste prosím někdo co s tím?
díky za pomoc
Zkoušel jsem i Partition Magic, ale tam se ani disk z mp4 nezobrazí....
Nevěděli byste prosím někdo co s tím?
díky za pomoc
No ocividne se pri tom prepsala logicka struktura pameti, tedy zrusil format.
Pokud ti jde zapnout, tak by melo stacit ji naformatovat pod linuxem (nejaky Live CD), na FAT / FAT 32, s tim ze fdiskem vytvoris novou strukturu systemu souboru.
Pokud nejde zapnout tak tam byl ulozenej i firmware zarizeni, potom se pokus sehnat firmware + nejakej update tool od vyrobce, ptovedenim updatu by se mela ozivit.
Pokud ti jde zapnout, tak by melo stacit ji naformatovat pod linuxem (nejaky Live CD), na FAT / FAT 32, s tim ze fdiskem vytvoris novou strukturu systemu souboru.
Pokud nejde zapnout tak tam byl ulozenej i firmware zarizeni, potom se pokus sehnat firmware + nejakej update tool od vyrobce, ptovedenim updatu by se mela ozivit.
díky za odpověď...zapnout jde...ale problém je v tom, že bych těžko zvládl v linuxu formátovat...nejspíš ani připojit mp4 bych nezvládl....není tu ještě nějaká možnost?
[quote=olle3;336141]díky za odpověď...zapnout jde...ale problém je v tom, že bych těžko zvládl v linuxu formátovat...nejspíš ani připojit mp4 bych nezvládl....není tu ještě nějaká možnost?[/quote]
Pokud s pocitacem trosku umis, tak to zvladnes. Co se tyce zakladniho ovladani, tak linux je jako windows, akorat s jinym designem a programy (asopn me tak pripadal dokud sem kvuli rodicum nemusel znovu prejit na win).
Pokud s pocitacem trosku umis, tak to zvladnes. Co se tyce zakladniho ovladani, tak linux je jako windows, akorat s jinym designem a programy (asopn me tak pripadal dokud sem kvuli rodicum nemusel znovu prejit na win).
Tak bych si mozna tipnul ze v menu toho MP4 prehravace bude bud primo formatovani nebo moznost uvest do tovarniho nastaveni.
Zkus, snad pomuze.
Zkus, snad pomuze.