prohlizece a zatez pc
Zdravim, pouzivam k prohlizeni webu operu (myslim, ze mam posledni verzi), ale posledni dobou mi pri surfovani zabira strasne moc CPU, nekdy i RAM.
Chtel jsem se proto optat, co ovlivnuje, jak moc mi "vysava" vykon pc prave opera....napr. ted mam pustenych 6 zalozek a opera bere 120 Mb z pameti. Jindy mam pustene jen tri a bere 250 Mb pameti. Pri tech hrach na FB, mi ale automaticky nabehne vyuziti CPU na 100%...
Notebook mam HP Compaq nx 7400 - Intel Celeron M CPU 430@1.73 GHz, 1.49 GB RAM
dik za radu!! nebo se mam smirit s tim, ze pc je holt uz moc pomale na dnesni dobu a jednoduse to nezvladne :-)?
dekuji
PS: zkousel jsem i firefox, google chrome, ale to mi prislo jeste horsi nez opera, co se tyce te spotreby....
Chtel jsem se proto optat, co ovlivnuje, jak moc mi "vysava" vykon pc prave opera....napr. ted mam pustenych 6 zalozek a opera bere 120 Mb z pameti. Jindy mam pustene jen tri a bere 250 Mb pameti. Pri tech hrach na FB, mi ale automaticky nabehne vyuziti CPU na 100%...
Notebook mam HP Compaq nx 7400 - Intel Celeron M CPU 430@1.73 GHz, 1.49 GB RAM
dik za radu!! nebo se mam smirit s tim, ze pc je holt uz moc pomale na dnesni dobu a jednoduse to nezvladne :-)?
dekuji
PS: zkousel jsem i firefox, google chrome, ale to mi prislo jeste horsi nez opera, co se tyce te spotreby....
Zkus prolezat nejakou dobu internet a nejit na FB ani nehrat flashove hry. Porad to dela? Ty hry na FB sou silene narocny (muj CPU to taky vytizilo skoro na max. a sezralo jednou i 600MB RAM) a zatezuji jenom procesor.