Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Samovolné zvětšení kurzoru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Ahoj.Před 14 dny jsem si nechal složit nové PC a mám problém se samovolným zvětšením kurzoru myši. Po spuštení pc (win 7 ultimate) se mi po pár minutách 5-10 změní kurzor ,jako kdybych změnil rozlišení monitoru.Při tom plocha je v pořádku. Používám rozlišení 1440*900. Jedině kurzor je strašně velký.Další problém je s flash videem.Pokud spustím video na např. Youtube,tak jede normálně,dokud nedám fullscreen.V tu chvíli se hodí šedá obrazovka a pořád to načítá.Musím jedině restartovat.V archivu čt,tam je tuším media player,mi to na fullscreen padá na modrou obrazovku,bez jakekoliv hlášky a příšerně vrčí reproduktory.Nemáte někdo tušení čím to je.Pokud jsem něco špatně popsal,tak se omlouvám. Děkuji

    Intel Core i5-750 Box
    Kingston HyperX 2*2Gb 1600MHz (9-9-9-27)
    Gigabyte P55A-UD4 rev.1.0
    Fortron FSP 500-60GLN 500W
    Arctic-Cooling Freezer 7 Pro rev.2
    HD 750 Gb WD sata 32 Mb
    ATI Radeon 5770 1Gb
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Sice nepises co mas za ovladace, ale jestli skutecne 9.12 tak na 99.99% ti od velkeho kurzoru pomuze ten fix co dal odkaz meeee

    Pak napis jestli ty ostatni problemy pokracuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Pánové kurzor to opravdu opravilo.Moc ,moc děkuji.Ty ovladače jsou pro mně španělská vesnice.To co bylo na cd,jsem nainstaloval a bylo.Ty videa,ale pořád nejdou.Podotýkám na fullscreen.Pokud je nutná verze ovladače,napište mi prosím,jak to zjistím a ji uvedu.Já do toho nerad rýpu dokud jede,protože tomu nerozumím.Každopádně děkuji za každou pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele X-COM
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Zkus vypnout hardwarovou akceleraci flashe (youtube video - pravé tlačítko - nastavení - hardwarová akcelerace - odškrtnout a uložit)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    453

    Gigabyte P55A-UD4 rev.1.0 -> aktualizuj BIOS na poslednu verziu (nie beta) a kludne si mozes nainstalovat akykolvek Catalyst.

    Dovod problemu je ten, ze uvodne BIOS-y P55 dosiek od Gigabyte neboli s HD5xxx uplne kompatibilne a robili 2 velke bugy :
    1) velky kurzor
    2) pady pri UVD akceleracii 720p/1080p videa.

    BIOS zo zaciatku oktobra ci novembra 2009 tento problem riesi, sam som si tieto problemy vyriesil aktualizaciou BIOSu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Tak upgrade biosu jsem udělal (i když se strachem) a zatím mám klid.Zrovna tam je nová verze z 23.2.2010. Moc děkuji za radu
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zvětšení/zmenšení obrázků
    Od souteh v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-08-2011, 19:37
  2. Aplikace na zvětšení pracovní plochy
    Od Kozouš v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-05-2011, 20:59
  3. Windows 7: Samovolné zvětšování kurzoru!
    Od Chuchmi v sekci OS Windows
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 20-02-2010, 20:25
  4. přeskakování kurzoru
    Od farao141 v sekci Sítě
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 08:21
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 10:29