Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: utahne zdroj Forton 350w Sapphire HD4730?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    17

    ahoj, chtel jsem si poridit novou gk ale nevím jestli by to utáhl zdroj je to tady tato grafika http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=70944 a zdroj tady tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39593 ... zbytek sestavy je MSI K9AG NEO2,Dual core AMD Athon 64 x2 5400+ 2,8 Ghz, Kingston 2gb 800Mhz..predem diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele Mintin
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    Já myslím,že by neměl mít problém,ale ohledně GK tahle není zrovna nejlepší volba...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    vem grafiku tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67829 a zdroj tebou vybraný se nikdy nezadejchá
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Osobně bych raději přidal stovku a koupil 400 W Seasonic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    17

    ale ja uz mam ten zdroj doma v pocitaci dlouho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    17

    a ja sem slysel ze ta 4730 je nahrada za 4770 protoze se ty jejich jadra spatne vyrabeji tak mi doporucovali tu 4730.. nevim teda
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od Opavak Zobrazit příspěvek
    a ja sem slysel ze ta 4730 je nahrada za 4770 protoze se ty jejich jadra spatne vyrabeji tak mi doporucovali tu 4730.. nevim teda
    4730 je starší jádro,není to 40nn jako 4770,je to taková spácenina pbc myslím z 4850,aby byla levjněší (na výrobu)tak dali 128bit sběrnici ,ale nechali gddr5,fakt je že má dvojí napájení-to snad mluví za vše(ohledně spotřeby),vem tu 4670 je akorát k tvýmu zdroji,jestli si chceš jo zahrát tak 4770 seženeš,ale jestli budeš trochu taktit cpu,ram,gk tak už asi koupě silnějšího zdroje tě nemine
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Pro ten zdroj co máš je asi nejlepší ATI 4670. Většinu her zvládneš se svou sestavou rozchodit vždy minimálně na medium(třeba Crysis) a odvděčí se ti skvělou spotřebou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    17

    tak se teda budu rozhodovat mezi 4670 nebo 4770
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Opavak Zobrazit příspěvek
    tak se teda budu rozhodovat mezi 4670 nebo 4770
    Jestli máš prachy na 4770 a je někde dostupná, ber ji. 4670 je o hodně pomalejší. Zdroj to zvládne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Jestli máš prachy na 4770 a je někde dostupná, ber ji. 4670 je o hodně pomalejší. Zdroj to zvládne.
    no tak penize sezenu, ale jak sem se dival tak jsem ji nikde nenasel ze by ji meli na sklade..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    víš, je sice pomalejší ale tvojí sestavu brzdit nebude, toho by jsme se opravdu nebál.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    http://www.blueandorange.cz/komponen...2mb-ddr5-pcie/
    nebo tady ji možná maj http://www.k24.cz/index.php/product/...ooler_III.html
    píšou obvykle do 4dnů.tak za zeptání nic nedáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    17

    ani na jednom nejsou dostupné
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    A bude čím dál hůř, jestli nebude dřív dostupná HD 5670. To by byla ideální karta - výkon o něco nižší než 4770 ale ne o moc, spotřeba na úrovni 4670.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zdroj Eurocase ATX-350W problém.
    Od Bufuova v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 24-04-2010, 21:39
  2. Radeony: utahne Fortron 350W grafarnu HD4670 ??
    Od tomasene v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-10-2009, 09:49
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 22:10
  4. Utahne to zdroj?
    Od martion v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 19:21