Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: Nefunguji dvd ve wmp x64

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Nefunguji me dvd ve wmp x64. Ocividne jsem neco doprasil kdyz jsem ladil directshow a wmf filtery.
    Jak to opravit?

    Prosim nez budete odpovidat prectete si na co se ptam, neptam se na vlc, mpc-hc, (k)mplayer, zoomplayer, ani na jiny prehravac a ani na to, ze mam pouzivat 32bitovou verzi. Ptam se na naprosto konkretni otazku, tak odpovidejte neni.

    ps
    "%windir%\SysWOW64\regsvr32.exe" "%windir%\SysWOW64\msmpeg2adec.dll"
    "%windir%\SysWOW64\regsvr32.exe" "%windir%\SysWOW64\msmpeg2vdec.dll"
    nepomohlo
    evlo
    Naposledy upraveno uživatelem evlo: 13-01-2010 v 10:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od evlo Zobrazit příspěvek
    Nefunguji me dvd ve wmp x64. Ocividne jsem neco doprasil kdyz jsem ladil directshow a wmf filtery.
    Jak to opravit?

    Prosim nez budete odpovidat prectete si na co se ptam, neptam se na vlc, mpc-hc, (k)mplayer, zoomplayer, ani na jiny prehravac a ani na to, ze mam pouzivat 32bitovou verzi. Ptam se na naprosto konkretni otazku, tak odpovidejte neni.

    ps
    "%windir%\SysWOW64\regsvr32.exe" "%windir%\SysWOW64\msmpeg2adec.dll"
    "%windir%\SysWOW64\regsvr32.exe" "%windir%\SysWOW64\msmpeg2vdec.dll"
    nepomohlo
    evlo
    Motorola 68020

    Příspěvky: 148
    GSpot, režim pro pokročilé a zvýšit těm dekoderům Merit, případně ještě i snížit těm, které to blokují.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Informace pro tebe nez zacnes nekomu radit: win7 nema merit, ale wmf ... kde mam mpeg2 i ac3 nastaveny na microsoft
    Naposledy upraveno uživatelem evlo: 13-01-2010 v 10:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od evlo Zobrazit příspěvek
    Informace pro tebe nez zacnes nekomu radit: win7 nema merit, ale wmf ... kde mam mpeg2 i ac3 nastaveny na microsoft
    Děkuji za informaci (nepoužíván W7). Tak v tom případě ti neporadím. Netuším, jak je v tomto OS řešen multimediální režim.

    BTW: WindowsMedia se vyhýbám jak čert kříži už od dob W98SE... a s DirectShow si člověk poradil vždycky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Toz ukaz mi jinou platformu nez windows media, ktera jde tak sofistikovane pouzivat. Budu jen rad, windows media me stve. Chtel bych neco na mac. Ale iTunes + Front row zatim na windows media bohuzel nema, snad v pristi generaci udelaji nejaky sofistikovanejsi hardware.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od evlo Zobrazit příspěvek
    Toz ukaz mi jinou platformu nez windows media, ktera jde tak sofistikovane pouzivat. Budu jen rad, windows media me stve. Chtel bych neco na mac. Ale iTunes + Front row zatim na windows media bohuzel nema, snad v pristi generaci udelaji nejaky sofistikovanejsi hardware.
    No to ti těžko ukážu, já to mám (mimo práci) jen na výrobu filmů DVD a sledování DVB-S. Jiné potřeby nemám, tudíž mi stačí jen dedikované aplikace a na universál mám MPC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Ani x64 gspot neni
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od evlo Zobrazit příspěvek
    Ani x64 gspot neni
    ...a proč by neměl být, když tu jednoznačně stojí:

    ? v2.70a - 22 Feb 2007 - Current Version
    ? Processes MPEG1/2/4, DV1/2, MP4, MP3, H263, H264, FLV, AAC, AC3, DTS & more.
    ? AVI: Identifies 719 Video and 245 Audio compression formats.
    ? Basic ID of over 60 other file formats not mentioned above.
    ? Extended MP4 support including ftyp identification
    ? Added Windows Vista (32-bit / 64-bit) Compatibility.
    ? Added MOV and WMV support.
    ? Codec "Property Sheet" support.
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 13-01-2010 v 19:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Kurna to poznamku o tom at clovek reaguje jen kdyz chape a vi musim dopilovat vic k dokonalosti a davat do kazdeho prispevku.

    Ani gspot pro 32bitu ale nic nenajde ... uprime jsem to teda cekal
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od evlo Zobrazit příspěvek
    Kurna to poznamku o tom at clovek reaguje jen kdyz chape a vi musim dopilovat vic k dokonalosti a davat do kazdeho prispevku.

    Ani gspot pro 32bitu ale nic nenajde ... uprime jsem to teda cekal
    No tak tedy jak to mu jako má tvé okolí rozumět - nic nenajde??? To znamená, že nemáš žádný Mpeg2 kodek nainstalovaný? Upřímně, to bych se zase docela divil já, kdyby jsi tam Mpeg2 kodek měl jen tak z OS, protože jde o licencovanou záležitost, za kterou se vždy platí extra v ceně SW, který to využívá... Můžeš tam mít tak maximálně polovičaté dekodery, a sice v těch už uvedených DLL knihovnách.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Nenajde zadny dekoder pro to .ifo, coz se nedivim, wmp otevira dvd jako dvd pokud vim. Win 7 urcite mpeg2 dekoder zezacatku ma a mam ho i ja.
    msmpeg2vdec.dll a jak uz jsem psal zmena na ffdshow nepomuze

    Kodek nepotrebuju, dokonce ho nechci.

    Pokud otevru vob tak normalne napise Microsoft DTV-DVD Video Decoder, ale jak uz vime, tak to je v 32bitech. Kde jak uz jsem psal to funguje.
    Naposledy upraveno uživatelem evlo: 13-01-2010 v 19:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od evlo Zobrazit příspěvek
    Nenajde zadny dekoder pro to .ifo, coz se nedivim, wmp otevira dvd jako dvd pokud vim. Win 7 urcite mpeg2 dekoder zezacatku ma a mam ho i ja.
    msmpeg2vdec.dll a jak uz jsem psal zmena na ffdshow nepomuze
    Co to pro Bůh plácáš? IFO obsahuje pouze informace o streamu a slouží jenom jako "spouštěcí" soubor. Pokud chceš v GSpotu identifikovat Mpeg2 stream, tak musíš načítat soubory s příponou *.MPG, VOB, M2TS, TS, M2V, M2A.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    No odpoved mas vis.

    Ale privedl jsi me na spravnou cestu, dik. Kdyz otevru vob v grapheditu x64, tak ho taky nenacte, takze co ted?

    Aktualizce: jasne potrebuju neco jako x64 mpeg2 splitter (to jsem myslel, ze ho mam v haali, ale mozna jsem do toho vrtal ). Jop mam ho tam, ale nejde, takze to bude chtit nejakej jinej no. No a navic potrebuju kompatiblni s WMF, protoze kdyz povolim ffdshow v grapheditu tak to jde, ale ve WMP samozrejme ne (neni to tak uplne directshow ze).

    Druha aktulizace: registrace mpg2splt nepomohla.
    Naposledy upraveno uživatelem evlo: 13-01-2010 v 19:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od evlo Zobrazit příspěvek
    No odpoved mas vis.

    Ale privedl jsi me na spravnou cestu, dik. Kdyz otevru vob v grapheditu x64, tak ho taky nenacte, takze co ted?

    Aktualizce: jasne potrebuju neco jako x64 mpeg2 splitter (to jsem myslel, ze ho mam v haali, ale mozna jsem do toho vrtal ). Jop mam ho tam, ale nejde, takze to bude chtit nejakej jinej no.
    Jakou odpověď? Ptáš se tu snad TY, ne? Kdyby jsi ten VOB načetl v GSpotu a zmáčkl vlevo dole tlačítka 1 a 2 u A/V, tak ti to narenderuje a vypíše graph, jaký by system používal...

    Mám takový pocit, že jsi vrtal do něčeho, o čem nevíš nic, co jsi vůbec udělal. Tudíž takovým lidem těžko radit a tím se svou snahou končím. Mám i jinou práci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Tak samozrejme, kdybych vedel co jsem presne jak rozvral, tak to taky opravim a neptam se tu.

    Mimochodem z tvych prispevku je zcela jasne, ze ani ty nevis jak to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nefungují miniaplikace
    Od wendy271 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 12-01-2012, 13:23
  2. DDR3: Nefungují paměti
    Od Skurutt v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-05-2010, 18:23
  3. PO formátu disku nefungují USB
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-01-2010, 11:17
  4. NTB Acer - nefungují periferie
    Od PMaXX v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 12:45
  5. nefungují usb porty
    Od Dave777 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-11-2007, 19:40