Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: Nefunguji dvd ve wmp x64

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Ale ja tu zadnou kompatibilitu nereseim, ja resim jestli tam jsou 64b kodeky nebo ne!!!!!!!

    A nechci nic kua zkouset, ptam se jasne, upozornuji jasne, ze chci znat odpoved, ne pokusy! Je tam x64 filtr? Pokud ano, tak ho muzu vypreparovat, pokud ne, tak je to knicemu. Tecka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    ...Trial bude na odskouseni stacit, ne? http://www.slunecnice.cz/sw/windvd/
    Proč Trial, když se to dává zadarmo s některými základními deskami Full. A i tak existují stovky dalších alternativ.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Tak napis konkretni s x64 filterm, nepis tu hovadiny k nicemu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od evlo Zobrazit příspěvek
    Ale ja tu zadnou kompatibilitu nereseim, ja resim jestli tam jsou 64b kodeky nebo ne!!!!!!!

    A nechci nic kua zkouset, ptam se jasne, upozornuji jasne, ze chci znat odpoved, ne pokusy! Je tam x64 filtr? Pokud ano, tak ho muzu vypreparovat, pokud ne, tak je to knicemu. Tecka.
    Taky dobrý heslo. Podobně jako já ti dám link na Náměty a stížnosti a ty tu píšeš cosi o Store...

    Ten tvůj slavný "filtr" si obnov ze zálohy OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od evlo Zobrazit příspěvek
    Tak napis konkretni s x64 filterm, nepis tu hovadiny k nicemu!
    No "hovadiny" tady zatím plodíš jen ty - viz tvé vyjádření s nekompatibilitou GSpotu, přičemž si nic nepřečteš a vypadne jen to, že otvíráš naprosto nesprávný soubor.

    S člověkem, co si dělá z druhých blázny nemá smysl ztrácet čas. Tím už definitivně končím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Nejaky lepsi kontak na MS nez jen to co jsem si nasel v tom store?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    Zadny namety a stiznosti nevidim.

    Kdybych vedel jakej filtr, obnovim, nepomahas! Jen prudis!

    Aktualizace: no nasel jsem tam nejaky customer support formular, tak jsem to tam nahazel, uvidim.
    Naposledy upraveno uživatelem evlo: 13-01-2010 v 22:05
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    No hlavne ze tu machrujes, machrujes a o x64 nic nevis.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Nefungují miniaplikace
    Od wendy271 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 12-01-2012, 13:23
  2. DDR3: Nefungují paměti
    Od Skurutt v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-05-2010, 18:23
  3. PO formátu disku nefungují USB
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-01-2010, 11:17
  4. NTB Acer - nefungují periferie
    Od PMaXX v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 12:45
  5. nefungují usb porty
    Od Dave777 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-11-2007, 19:40