Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: PC pro různou činnost v ceně 12 500 - 15 000 Kč

  1. #16

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Mám obavu, že ty DDR3 paměti do té desky pasovat nebudou
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    To je rozhodne pripominka k veci! :-D
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    7

    To máte pravdu. Moje chyba, omylem sem vybral jinou desku (má v názvu jedno písmenko jinak :-)).
    Takže by to teď mělo vypadat asi takhle: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...M1012AD01U8G01
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Fajn. S tim bezdratem od Trustu jses si jistej? Ja bych za tim videl tezkou a nepresnou mys s baterkama a klavesku co falesne kopiruje Dell :-D. Radsi bych za ty penize koupil kvalitnejsi dratovy zarizeni od Logitechu nebo MS.

    Jestli trvas na bezdratu, zacni na tomhle, MS bezdraty vzdycky umel:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007R0DV000O6H
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    A co takhle? http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...2201UZH01PSY01

    kabely, mechanika a jeste nevim, co tam chces, to je na tobe...
    takže asi +/- jeste nejaky litr asi....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Je tam slabsi CPU a jen droujatro, chce delat vic veci naraz, tak by mu to jedno jatro navic mohlo bodnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    Je tam slabsi CPU a jen droujatro, chce delat vic veci naraz, tak by mu to jedno jatro navic mohlo bodnout.
    myslim, že ne: "Využití: klasické kancelářské aplikace, internet, filmy , vyjímečně hry (ne žádné noviny, jen TheSims2 ap.) a hlavně spropij s LCD TV a používat jak HTPC."

    a ta 24" se zíde... ale to už musí on posoudit... tak nevím, no...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    taky pise...
    Citace Původně odesláno od tsarcz Zobrazit příspěvek
    (....) bude zvládat FULL HD film na LCD TV + stnadartní práci v prohlížeči nebo MS Office na monitoru zároveň?
    office urcite, FF nevim... prohlizeni si umi nekdy pekne kousnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    taky pise...


    office urcite, FF nevim... prohlizeni si umi nekdy pekne kousnout.
    tak jo no, 300kč navic asi nezabije...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    z těch disků by jsem to doporučil Samsung Spinpoint F1 750Gb, není moc drahý a celkem výkoný i tichý je. Pokud necháš boxový chladič, tak nemá ztišovací box na hdd cenu, to by mělo pokud by jsi si koupil opravdu tichý chladič CPU(třeba Thermalright nebo Noctua) ale v tomto případě to nemá cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    myslim, že ne: "Využití: klasické kancelářské aplikace, internet, filmy , vyjímečně hry (ne žádné noviny, jen TheSims2 ap.) a hlavně spropij s LCD TV a používat jak HTPC."

    a ta 24" se zíde... ale to už musí on posoudit... tak nevím, no...

    neber si to špatně, ale v tomhle s tebou zásadně nesouhlasím. na tomhle PC půjdou roběhat i hry typu far Cry 2, sice maximálně na Střední detaily a možná tak maximálně 2xAAa rozlišení 1680x1050, ale theSims2 je už opravdu stará, nenáročná hra kterou člověk rozchí i na netbooku, tak to prosím netvrď, já to mám vyzkoušené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    750Gb verzi ne, bud 500 nebo 1Tb Samsung F3, nebo WD Black (640 a 1Tb)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    750Gb verzi ne, bud 500 nebo 1Tb Samsung F3, nebo WD Black (640 a 1Tb)
    Můžu se tě zeptrat proč myslíš že ne? další dobrý disk(spíše skvělý) je WD 6400AAKS
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Samsung má 250,320 a 500Gb plotny. Jak myslíš že je asi složená 750tka? Jsou tam velmi pravděpodobně 3x250 plotny, takže nižší hustota dat = nižší přenosové rychlosti + vyšší spotřeba a potenciálně hluk od 3 ploten a 6 hlaviček.

    AAKS je dobrý disk, ale Black je na systém lepší, pokud nevadí pár korun navíc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    neber si to špatně, ale v tomhle s tebou zásadně nesouhlasím. na tomhle PC půjdou roběhat i hry typu far Cry 2, sice maximálně na Střední detaily a možná tak maximálně 2xAAa rozlišení 1680x1050, ale theSims2 je už opravdu stará, nenáročná hra kterou člověk rozchí i na netbooku, tak to prosím netvrď, já to mám vyzkoušené.
    no ztoho sem nijak nepochopil vo co go... nic netvrdim, nic nerikam o hrach a davam tam 2-jadro... heč, sam tvrdis, ze to rozbeha ty hry... tazatel zase chtel Full HD, tak na 24" to bude lepsi jak na 21.5 nebo 22"... taky si to neber spatne mam rad konstruktivní kritiku, jen tu sem to bud nepochopil (holt, mam vela uceni ve skole a uz mi hrabe) nebo sem blbec
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC pro různou činnost v ceně nad 30 000 Kč
    Od Jdinaparek v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-11-2013, 15:13
  2. PC pro různou činnost v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Iselor v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-06-2013, 21:13
  3. PC pro různou činnost v ceně 15 000 - 17 500 Kč
    Od mitman v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 12-08-2011, 20:02
  4. PC pro různou činnost v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od vanDave v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-08-2011, 23:41
  5. PC pro různou činnost v ceně 15 000 - 17 500 Kč
    Od Niickll v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-11-2010, 10:10