Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Asus k50ab (k50ab-sx081v)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    4

    Čaute,
    chci si koupit nový notebook, do dnešního dne mám Acer Extensa 5620 a chtěl bych ho vyměnit za něco lepšího. Našel jsem si ASUS K50AB (K50AB-SX081V). Co si myslíte o tomto ntboku? Bude stačit ten CPU? Někde jsem četl, že není moc dobrý, moc topí a má malou životnost. Je to pravda? Dík za odpovědi.

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400812K30CDT8E
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    15

    ahoj, tento notebook mam, respekt. AMD Athlon QL 64/5, ted nevim :-D 2,2Ghz X2, GPU Radeon 4570, ram 3gb ddr2, 320 gb HDD... je to ten, o kterym se bavime??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    4

    jj přesně tu kombinaci co máš zvažuju že si pořídím, ale jen se bojím 2 věcí
    1. pískající grafické karty
    2. velké přehřívání + malá životnost ntb
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    15

    tak kamo, poslouchej: graficka karta nepiska, vysoke teploty by ses mel bat, protoze po pareni je teplota GPU 84 C a CPU 78... kamos ma ten samej jako ja a je v oprave kvuli te teplote... ma teplotu procaku 105 C, tak zavolal do ASUSu a opravujou mu to... druhej kamos ho ma taky, ale ten ma teplotu vpohode, protoze se lisi akorat CPUckem- AMD Turion X2 a nestezuje si... ja osobne bych ti ho vrele doporucil s tim, ze bys na nem musel parit, protoze cena/vykon je skvele porovnani ! jestli ho mas na praci, koupil bych jinej... jinak nekolik her sem na nem paril, vim kolik maj fps a pohoda...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    4

    no já to chci do školy, ale znáš to spíš na hry, protože na školní využití by stačil i o mnoho slabší ntb, a do stolního pc nechci investovat, právě si chci koupit tu verzi s tím Athlonem, tak nwm jestli ho vzít nebo ne, právě kvůli tomu přehřívání, ale zas na druhou strany hry hraju celkem často, většinou polovinu času co jsem na ntb to je tak 8-16hod. a když si koupím podložku tak by to mělo být v pohodě, teď mám acer a hřeje mi při malé zátěži 76°C
    a ještě něco hry jako GTAIV, Crysis, CoD 5,6 mi pojedou ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    15

    ja ho mam taky ve skole :-D, no ty hry:
    GTA IV- absolutne se seka, na nejnizsi rozliseni, detaily... neco kolem 8fps, tim padem se neda parit
    Crysis Warhead (sem zkousel)- tam mam detaily stredni, max. rozliseni a pohodovych 17-30 fps
    Cod 5 vse na max. krom AA a neco kolem 25
    Cod6 vse na max. krom AA (25-55 fps) a uplne uzasne se pari :-D, jinak s deskou to bude vklidu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    4

    tak já ho asi vezmu s tím Athlonem, a přehřívání vyřeším přepínáním profilů a zakoupením chladící podložky a bude to v pohodě jinak dík za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    15

    jo, fakt ho vem... ale upozornuju te, ze tenhle komp ma upe nejdebilnejsi BIOS... neda se tam ladit jakakoliv frekvence a je tam hromada kravin... jinak az ho dostanes, dej tam OS, nainstaluj to CD, co k tomu dostanes, hlavne Control deck a Power4gear performance, dej tam max. vykon, nejnizsi spotreba... v CCC si vypni Anti-Aliasing, Ansitropic Filtering, vse dej na High Performance, a v Ovladacich panelech/Control Panel jdi do nastaveni baterie, dej tam mod HighPerformance a pak dej Pokrocile nastaveni/Advanced settings a u grafarny dej Maximize performance... a melo by ti to jit na plnej vykon... a nemas zac, kdykoli neco budes potrebovat, ozvi se
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jestli chces ntb na hraní, chtelo by to grafiku aspon HD4650 nebo GT230/240M.. to co jsi vybral neni ani vzdáleně herní ntb..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    15

    Ja bych rek, ze zadny profi herni komp to neni urco, ale Crysis na tom jede pekne a to je kurva narocna hra...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. NB Asus K50AB, problem s wifi
    Od Flaiming v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-11-2009, 10:31
  2. Asus K50AB - nazor?
    Od Maximus12 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 06-11-2009, 11:40
  3. Asus K50AB Nebootuje
    Od m1ch3l v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-08-2009, 00:49
  4. Asus K50AB-SX010
    Od VencaX v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-07-2009, 21:35