Problem s routerem SMCWBR14-G2
Koupil sem tento router protoze se znackou smc mam vcelku dobre zkusenosti. Jiz po rozjeti se ale choval divne kdyz jsem se pres wifi snazil pripojit na router s notebookem dalo mi celkem praci se pripojit .. zprovoznit propojeni s emi podarilo az po update firmwaru.. Ale i ted se router chova divne .. neustale pada icq .. nebo kdyz mam nahozenou jednu online hru cca kazdych 15 minut me to kopne stejne tak disconecty s ventrila atd .. firewall v routeru mam vypnuty .. jinak klasika nastaveno dhcp do routeru pripojuji celkem dve stolni pc a dva notebooky na vsech stejny rpoblem i pripojeni kabelem i pres wifi .. nestkal se nekdo s necim podobnym ? Je to na reklamaci ?
No, nevím, sám jsem se s takovým problémem ještě nikdy nesetkal. Ale zdá se to opravdu na chybu hardware, příp. firmwaru...
Obcas nie su niektore Wifi chipsety medzi sebou kompatibilne. Takze skus na routeri zakazat 802.11b (11mbit) a aj na notebooku. G verzia totiz pouziva inu frekvencnu modulaciu (konkretne ODFM) a obcas to robi problem. Ale ak ani toto nepomoze, tak je to na 99% HW
[QUOTE=Aisicek]Obcas nie su niektore Wifi chipsety medzi sebou kompatibilne. Takze skus na routeri zakazat 802.11b (11mbit) a aj na notebooku. G verzia totiz pouziva inu frekvencnu modulaciu (konkretne ODFM) a obcas to robi problem. Ale ak ani toto nepomoze, tak je to na 99% HW[/QUOTE]
problem je ze to dela i pri pripojeni pres kabel ..
problem je ze to dela i pri pripojeni pres kabel ..
No . . tak ja mam uplne ten samy problem. Mam tenhle router uz neco pres rok a pravidelne do nej cpu novy firmware. . . a staaaale zadne reseni.
Vysledoval jsem toto: Odpojovani programu jako ICQ a divne chovani v pristupu na net ma priciny v prehlceni nat tabulky v routeru. Kdyz napriklad zapnu vicero stahovani (klasicky DC, torrent . . ) , zacne mi ICQ padat a brouzdani po netu se stava nocni murou. Jakakoliv konfigurace routeru mi nepomohla a podotykam, jsem pripojen kabelem. Jedine co to trochu zmirnilo, bylo vypnuti SPI v routeru a veskerych s firewalem spjatych funkci.
No a co se tyce SMC, zatim jsem s nimi mel jen dobre zkusenosti, a proto jsem tenhle routrik zvolil. Bohuzel, spatny model. :-(
Vysledoval jsem toto: Odpojovani programu jako ICQ a divne chovani v pristupu na net ma priciny v prehlceni nat tabulky v routeru. Kdyz napriklad zapnu vicero stahovani (klasicky DC, torrent . . ) , zacne mi ICQ padat a brouzdani po netu se stava nocni murou. Jakakoliv konfigurace routeru mi nepomohla a podotykam, jsem pripojen kabelem. Jedine co to trochu zmirnilo, bylo vypnuti SPI v routeru a veskerych s firewalem spjatych funkci.
No a co se tyce SMC, zatim jsem s nimi mel jen dobre zkusenosti, a proto jsem tenhle routrik zvolil. Bohuzel, spatny model. :-(
Je to smejd .. ja to vyresil tak ze jsem si koupil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Nemel sem silu to dal resit .. ten smc jsem zreklamoval a poslali mi novej kus kterej delal presne to same. S tim sysem zadny problem vse facha jak ma. A stejne jako ty jsem smc volil pro dobre zkusenosti s jinymi typy tenhle je ale opravdu slapota vedle takze vsichni kdo si chcete kupovat tento model smc routeru dobre si to rozmyslete!
Tak ted jsem se dival na support stranky smc . . prosvihnul jsem dva firmwary a ten posledni by jiz problemy zrejme mel resit.
link:http://62.168.45.50/smc/drivers/router/WBR14-G2/v1.09/
vyzkousim a hned sem dam vedet, jestli je to ok
link:http://62.168.45.50/smc/drivers/router/WBR14-G2/v1.09/
vyzkousim a hned sem dam vedet, jestli je to ok