Je vhodný windows 7 pro NB Asus EEE?
Ahoj Potřeboval bych poradit, jak je náročný windows 7 hlavně co se týče grafiky a také vytížení procesoru. Mám noťas Asus EEE 1000H (1,6GHZ, 2GB RAM). Aktuálně tam mám originální win XP Home. Budu ovšem formátovat disk (pravidelná údržba) a napadlo mě, že bych wyzkoušel zmiňovaný windows. Je podstatně náročnější než win XP? bude mi na tomto strooji makat dobře, nebo mám raději zůstat u starého dobrého XPčka? Díky za radu.
Divamn se drivery pro 7 na to jsou ale co se tyce te konfigurace tak bych rekl ze xp na tom budou podstatne lepe prece jen atom je od toho aby to malo zralo a dlouho vydrzelo .. tim ze si tam das narocnejsi system prijdes jednak o cast doby provozu na baterie druhak si myslim ze to pujde znat i na tom provozu ..
Osobne bych na tomto stroji zustal u xp ..
Osobne bych na tomto stroji zustal u xp ..
[quote=pas!k;339360]Divamn se drivery pro 7 na to jsou ale co se tyce te konfigurace tak bych rekl ze xp na tom budou podstatne lepe prece jen atom je od toho aby to malo zralo a dlouho vydrzelo .. tim ze si tam das narocnejsi system prijdes jednak o cast doby provozu na baterie druhak si myslim ze to pujde znat i na tom provozu ..
Osobne bych na tomto stroji zustal u xp ..[/quote]
V Chipu č. 10/2009 proběhl test co je nejvhodnější pro netbooky. Nejlépe z toho vyšlo XP, jediné co mu bylo vytknuto bylo zastaralé zabezpečení, takže by jsem ten XP nechal, jen investoval do pořádného Antiviru( Norton Antivirus 2010, Norton Internet Security)
Osobne bych na tomto stroji zustal u xp ..[/quote]
V Chipu č. 10/2009 proběhl test co je nejvhodnější pro netbooky. Nejlépe z toho vyšlo XP, jediné co mu bylo vytknuto bylo zastaralé zabezpečení, takže by jsem ten XP nechal, jen investoval do pořádného Antiviru( Norton Antivirus 2010, Norton Internet Security)