Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Je vhodný windows 7 pro NB Asus EEE?

Baterak (2)|18.1.2010 12:03
Ahoj Potřeboval bych poradit, jak je náročný windows 7 hlavně co se týče grafiky a také vytížení procesoru. Mám noťas Asus EEE 1000H (1,6GHZ, 2GB RAM). Aktuálně tam mám originální win XP Home. Budu ovšem formátovat disk (pravidelná údržba) a napadlo mě, že bych wyzkoušel zmiňovaný windows. Je podstatně náročnější než win XP? bude mi na tomto strooji makat dobře, nebo mám raději zůstat u starého dobrého XPčka? Díky za radu.
pas!k (3765)|18.1.2010 12:17
Divamn se drivery pro 7 na to jsou ale co se tyce te konfigurace tak bych rekl ze xp na tom budou podstatne lepe prece jen atom je od toho aby to malo zralo a dlouho vydrzelo .. tim ze si tam das narocnejsi system prijdes jednak o cast doby provozu na baterie druhak si myslim ze to pujde znat i na tom provozu ..

Osobne bych na tomto stroji zustal u xp ..
VLAN (656)|18.1.2010 16:41
[quote=pas!k;339360]Divamn se drivery pro 7 na to jsou ale co se tyce te konfigurace tak bych rekl ze xp na tom budou podstatne lepe prece jen atom je od toho aby to malo zralo a dlouho vydrzelo .. tim ze si tam das narocnejsi system prijdes jednak o cast doby provozu na baterie druhak si myslim ze to pujde znat i na tom provozu ..

Osobne bych na tomto stroji zustal u xp ..[/quote]

V Chipu č. 10/2009 proběhl test co je nejvhodnější pro netbooky. Nejlépe z toho vyšlo XP, jediné co mu bylo vytknuto bylo zastaralé zabezpečení, takže by jsem ten XP nechal, jen investoval do pořádného Antiviru( Norton Antivirus 2010, Norton Internet Security)
eraser (0)|19.1.2010 23:05
V žiadnom prípade by som tam nič iné okrem XP nedával. Na EEE mi beží Kubuntu a evidentne toho má CPU plné zuby a to mám redukované grafické efekty.