Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Jaký zdroj

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    81

    Čau v níže uvedené sestavě zřejmě díky zanedbané údržbě (prach) odešel původní zdroj. Zakoupen jako náhrada byl Eurocase 350W a ten vydržel cca týden... Můžete mi prosím někdo poradit jaký zdroj koupit? ().
    Možné jsou i alternativy "spolehlivý a levný(cca 700kc?)"/"dražší a výhledově použitelný v nové sestavě".

    Athlon XP 2400+ 2000MHz
    MB ASUS A7N8X-E DeLuxe
    RAM 1GB DDR400 CL2,5 Kingston
    HDD WD800JD 80GB SATA
    DVD Combo, FDD
    VGA nVidia GeForce MX 5700 (pasivní chladič)
    Wifi Asus WL-138g V2
    CAse KME CX-7862 400W
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    81

    Někde sjem četl že Athlony by měly mít zdroje se silnou 5V větví (30A), tenhle má 20A - určitě stačí?
    Vzhledem k tomu, že odešel 2.zdroj hned myslíš, že se vyplatí pro sychr koupit i novou přepěťovou ochranu? Např. http://www.alza.cz/apc-surgearrest-p5b-fr-d61622.htm
    nebo se prostě podobný pešek u nejlevnějšího Eurocase dal očekávat?

    Edit: Bohužel tenhle zdroj zdá se v Praze jen tak neseženu, máte někdo ještě nějaký tip? (Alza, CSC, NetFox...)
    Naposledy upraveno uživatelem nonevim: 18-01-2010 v 21:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    Myslím, že od zdrojů Eurocase se nedá moc očekávat...
    Přepěťová ochrana je imho svým způsobem nutnost, alespoň pro klid v duši
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,143

    Citace Původně odesláno od nonevim Zobrazit příspěvek
    Edit: Bohužel tenhle zdroj zdá se v Praze jen tak neseženu, máte někdo ještě nějaký tip? (Alza, CSC, NetFox...)
    Enermax ECO80+ 350W
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od Sommer Zobrazit příspěvek
    Přepěťová ochrana je imho svým způsobem nutnost, alespoň pro klid v duši
    O tom žádná, šlo mi o to zda stávající nevyměnit pro sychr za novou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    To je trochu přestřel ne? Myslím že ten Seasonic postačí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    81

    Na ten Enermax jsem taky narazil, ale přišlo mi to do tehle "cenné" sestavy už moc drahé...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,143

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    To je trochu přestřel ne? Myslím že ten Seasonic postačí.
    To ano, ale pokud jej nemůže sehnat, jako alternativu lze zvolit zdroj Enermax. Teď mě tak napadá, že by mohl zvolit také 400 W verzi, pokud 350 W verzi nemají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    81
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Stačí ti tá 350W ....

    Ešte otázka : všimol som si, že riešiš aj prepäťovku - predchádzajúce zdroje odišli kvôli prepätiu, alebo len tak ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Ten 350W Seasonic je OK
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,143

    Ty 2 350 W Seasonicy jsou stejné Takže klidně kup jeden z nich
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele scratchy27
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    315

    Ta 350W ti na Tvou sestavu v pohodě stačí, ale pokud plánuješ upgrade viz :

    ...a výhledově použitelný v nové sestavě
    tak vezmi radši tu 400W, přeci je pouze 100,- dražší a budeš relativně v pohodě i s novým kompem (pokud to nebude extra výkonný herní dělo )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Ty 2 350 W Seasonicy jsou stejné Takže klidně kup jeden z nich
    hehe no jo

    Jenom sem si teď u tý 350 všimnul, že má jen 2xmolex - to je IDE?- takže DVD a a vlastně nic jinýho tam není, že:-)

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Ešte otázka : všimol som si, že riešiš aj prepäťovku - predchádzajúce zdroje odišli kvôli prepätiu, alebo len tak ?
    1. zřejmě(!) zadřen prachem. 2.zdroj: cca po 7-10 dnech se PC začal (stejně jako před výměnou) bez varování vypínat. Vyměnil jsem tedy znovu zdroj a přestalo to. Nevím ale, proč ten 2.odešel...Ani u 1. si nejsem jistý, PC není moje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jaky zdroj?
    Od all_in v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 17-07-2013, 01:02
  2. Jaky zdroj?
    Od T0m4sek v sekci Zdroje
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-06-2010, 23:20
  3. Jaký zdroj?
    Od jeninicicek v sekci Zdroje
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-09-2009, 16:45
  4. jaký zdroj?
    Od gillx v sekci Zdroje
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-08-2009, 19:16
  5. Jaký zdroj?
    Od Prso v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 15:27