Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Ga-7vt600 1394

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    364

    Přeinstaloval jsem PC, a nainstaloval jsem tyto ovladače Audio http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=1667 hudba mi pořád nejde. Co je špatně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Nemáš ve Správci zařízení nějaký otazník ? Pokud ano, napiš sem ID zařízení.
    Je zvuk. karta zapnuta v BIOSu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    364

    otazník jsem nenašel ale v Ovládací panely-Zvuky a zvuková zařízení je zvukové zařízení neexistuje... v BIOSU opravdu nevím, přeinstaloval to kamarád.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Pomocí klávesy Del se dostaň do BIOSu a koukni do Integrated Peripherals, zda-li je položka AC97 Audio nastavena na Enabled
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    364

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Pomocí klávesy Del se dostaň do BIOSu a koukni do Integrated Peripherals, zda-li je položka AC97 Audio nastavena na Enabled
    v biosu sem ještě nic nezkoušel... kdy mám dát del? jinak jiná možnost chyby nebude?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Citace Původně odesláno od Belbas Zobrazit příspěvek
    v biosu sem ještě nic nezkoušel... kdy mám dát del? jinak jiná možnost chyby nebude?
    Restartuj počítač a při postu tiskni klávesu Del ... nejdříve je důležité vědět to základní - zda-li je zvuk. karta aktivní
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    364

    Tak jsem přece jen zkusil nejdřív ještě jedny jiné ovladače a zvuk už jde... díky
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Pomoc s přetaktováním AMD Athlon XP 2500+ na GA-7VT600 1394
    Od AO0 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 23-09-2011, 17:56
  2. Gigabyte GA-7VT600-1394
    Od Benbow v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-02-2011, 20:34
  3. gigabyte 7vt600 + athlon xp 2400(thoroubred)+
    Od deepnote v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-09-2009, 16:45
  4. Gigabyte GA-7VT600 1394
    Od Marys.Parak v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-06-2008, 20:32
  5. Základní desky: GigaByte GA-7VT600
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 21:45