Laboratoř 25.01.2010: Intel Advanced/ATX Thor (S7, 430FX)
Na tuto hádanku bylo možné odpovídat v pondělí 25.1.2010 od 12:00 do 22:00
Otázka zněla: O jakou věc se jedná? Je třeba napsat výrobce a modelové označení.
Správná odpověď: Základní deska Intel Advanced/ATX - Thor (Socket 7, chipset 430FX, format ATX)
Řešitelů celkem: 9
Úspěšných řešitelů: 8
Seznam úspěšných řešitelů:
odb, r34ktor,Terrani, robky, slate, Tifosi, scratchy27, AxelBraun
Otázka zněla: O jakou věc se jedná? Je třeba napsat výrobce a modelové označení.
Správná odpověď: Základní deska Intel Advanced/ATX - Thor (Socket 7, chipset 430FX, format ATX)
Řešitelů celkem: 9
Úspěšných řešitelů: 8
Seznam úspěšných řešitelů:
odb, r34ktor,Terrani, robky, slate, Tifosi, scratchy27, AxelBraun
Odpověď na hádanku: zakladna doska socket 7 Intel Advanced/ATX (Thor)
Kolik času zabralo hádání?
Další komentář:
Další komentář:
Odpověď na hádanku: Základní deska Intel Advanced/ATX (Thor)
Kolik času zabralo hádání? 1 hodina
Další komentář: Specifikace
Kolik času zabralo hádání? 1 hodina
Další komentář: Specifikace
Odpověď na hádanku: Základní deska Intel Advanced/ATX
Kolik času zabralo hádání? 45 minut
Další komentář: Socket 7, 430FX, ATX
http://vogons.zetafleet.com/viewtopic.php?t=21987&sid=d185db62a22f986da9ee0cfc48b6c8a9
Kolik času zabralo hádání? 45 minut
Další komentář: Socket 7, 430FX, ATX
http://vogons.zetafleet.com/viewtopic.php?t=21987&sid=d185db62a22f986da9ee0cfc48b6c8a9
Odpověď na hádanku: Intel Advanced/ATX baseboard
Další komentář:
code name Thor, ZIF socket7, chipset Triton 82430FX, 256kB Pipe Line Burst L2 cache
Další komentář:
code name Thor, ZIF socket7, chipset Triton 82430FX, 256kB Pipe Line Burst L2 cache
Odpověď na hádanku: Základní deska pro socket 7. Intel Advanced/ATX (Thor).
Kolik času zabralo hádání? 20 min.
Další komentář:
Kolik času zabralo hádání? 20 min.
Další komentář:
Odpověď na hádanku: Intel Thor
Kolik času zabralo hádání? 20 minut
Další komentář: ...prvni ATX deska od Intelu
http://www.tomshardware.com/picturestory/498-7-intel-skulltrail-badaxe.html
http://www.tomshardware.com/picturestory/498-8-intel-skulltrail-badaxe.html
Kolik času zabralo hádání? 20 minut
Další komentář: ...prvni ATX deska od Intelu
http://www.tomshardware.com/picturestory/498-7-intel-skulltrail-badaxe.html
http://www.tomshardware.com/picturestory/498-8-intel-skulltrail-badaxe.html
Odpověď na hádanku: Foxconn ATX MB
Kolik času zabralo hádání? 5min
Další komentář: skusim to s tymto typom aj ked sa mozem dost mylit :)
Kolik času zabralo hádání? 5min
Další komentář: skusim to s tymto typom aj ked sa mozem dost mylit :)
Odpověď na hádanku: Intel Advanced/ATX Thor
Další komentář: Pokud je to ona, tak by to měla být první ATX deska Intelu...
Další komentář: Pokud je to ona, tak by to měla být první ATX deska Intelu...
Odpověď na hádanku: INTEL CORPORATION ADVANCED/ATX (p5-133) ???
Další komentář: http://stason.org/TULARC/pc/motherboards/I/INTEL-CORPORATION-Pentium-ADVANCED-ATX.html
to bude její sestra:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Bohužel více jsem nenašel.
Další komentář: http://stason.org/TULARC/pc/motherboards/I/INTEL-CORPORATION-Pentium-ADVANCED-ATX.html
to bude její sestra:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Bohužel více jsem nenašel.
Odpověď na hádanku: ATX Intel 430VX Socket7
Kolik času zabralo hádání? 1,5 hodiny hledání
Další komentář: Podle kombinace ATX, SIMM, COAST slot (i když neosazen), 2MB SRAM tipuju i430VX
Buď to je moc těžké nebo na to mám málo času (asi hodinu a půl)
Kolik času zabralo hádání? 1,5 hodiny hledání
Další komentář: Podle kombinace ATX, SIMM, COAST slot (i když neosazen), 2MB SRAM tipuju i430VX
Buď to je moc těžké nebo na to mám málo času (asi hodinu a půl)
Zde končí odpovědi.
Je mi líto, že jsem nemohl uznat Valdovu odpověď, ale bylo to 5 minut po 22. hodině - po limitu :(
Je mi líto, že jsem nemohl uznat Valdovu odpověď, ale bylo to 5 minut po 22. hodině - po limitu :(
:confused: jak je mozne, ze sa mu podarilo odoslat odpoved v case 22:05, ked mne sa to nepodarilo par sekund po 22:00 ??? :hmm (serveroveho casu)
naozaj pekna hadanka. Za poslednu dobu som sa na tejto najviac natrapil (pol hodina az tristvrte). ATX a simm, tak takuto kombinaciu som videl prvy krat.
[quote=Salamander;342122]Zde končí odpovědi.
Je mi líto, že jsem nemohl uznat Valdovu odpověď, ale bylo to 5 minut po 22. hodině - po limitu :([/quote]
Stejně to bylo špatně a byl jsem si vědom toho že je pozdě, jen jsem napsal výsledek svého hledání. Domů jsem přijel až o půl deváté, takže moc času na hádanku jsem neměl. Ale byl jsem docela blízko, 430VX je o chlup novější než 430HX, abych řekl pravdu tak mě nenapadlo že HX se dělalo ve formátu ATX (430TX už bylo moc nové, používalo hlavně DIMM moduly, to mě tam nesedělo). To že je deska od Intelu jsem také jen typoval dle strohého designu desky.
Hádanka mě dobře potrápila, takovéhle se mi líbí. Když to uhádne 100 lidí tak je to nuda :-)
Je mi líto, že jsem nemohl uznat Valdovu odpověď, ale bylo to 5 minut po 22. hodině - po limitu :([/quote]
Stejně to bylo špatně a byl jsem si vědom toho že je pozdě, jen jsem napsal výsledek svého hledání. Domů jsem přijel až o půl deváté, takže moc času na hádanku jsem neměl. Ale byl jsem docela blízko, 430VX je o chlup novější než 430HX, abych řekl pravdu tak mě nenapadlo že HX se dělalo ve formátu ATX (430TX už bylo moc nové, používalo hlavně DIMM moduly, to mě tam nesedělo). To že je deska od Intelu jsem také jen typoval dle strohého designu desky.
Hádanka mě dobře potrápila, takovéhle se mi líbí. Když to uhádne 100 lidí tak je to nuda :-)
[quote=EditorPO;342165]:confused: jak je mozne, ze sa mu podarilo odoslat odpoved v case 22:05, ked mne sa to nepodarilo par sekund po 22:00 ??? :hmm (serveroveho casu)[/quote]
nemam to presne otestovane, ale mam pocit ze staci mit otevreny formular a odeslat ho po 22 hodine.
kdyz je po 22, tak se ti nezobrazi hadanka a nebo kdyz ji mas zobrazenou tak te to nenecha kliknout na start quiz nebo jak to je... proste se nedostanes k tomu formulari. ale kdyz ho uz mas, ho odesles
kazdopadne cas odeslani je videt, takze se odpoved proste a jednoduse neuzna...
nemam to presne otestovane, ale mam pocit ze staci mit otevreny formular a odeslat ho po 22 hodine.
kdyz je po 22, tak se ti nezobrazi hadanka a nebo kdyz ji mas zobrazenou tak te to nenecha kliknout na start quiz nebo jak to je... proste se nedostanes k tomu formulari. ale kdyz ho uz mas, ho odesles
kazdopadne cas odeslani je videt, takze se odpoved proste a jednoduse neuzna...
[quote=mech13;342781]nemam to presne otestovane, ale mam pocit ze staci mit otevreny formular a odeslat ho po 22 hodine.
kazdopadne cas odeslani je videt, takze se odpoved proste a jednoduse neuzna...[/quote]
To sa mi stalo tiez, ze som mal otvoreny formular, ale po odoslani to vypisalo nieco v tom zmysle, ze uz sa neda odpovedat. :) Preto som sa cudoval, ze sa mu to podarilo s takym casom.
kazdopadne cas odeslani je videt, takze se odpoved proste a jednoduse neuzna...[/quote]
To sa mi stalo tiez, ze som mal otvoreny formular, ale po odoslani to vypisalo nieco v tom zmysle, ze uz sa neda odpovedat. :) Preto som sa cudoval, ze sa mu to podarilo s takym casom.
[quote=EditorPO;342790]To sa mi stalo tiez, ze som mal otvoreny formular, ale po odoslani to vypisalo nieco v tom zmysle, ze uz sa neda odpovedat. :) Preto som sa cudoval, ze sa mu to podarilo s takym casom.[/quote]
Je to tak. Hádanku si otevřu a pak v jiném okně hledám odpověď, no a občas se stane že to nestihnu včas(v tomhle případě jsem to vzdal, ale napsal jsem neúplný výsledek hledání). :notsure
Je to tak. Hádanku si otevřu a pak v jiném okně hledám odpověď, no a občas se stane že to nestihnu včas(v tomhle případě jsem to vzdal, ale napsal jsem neúplný výsledek hledání). :notsure