Ano, mám obyčejnou podložku
Pouzivam uz cca rok jednu reklamni podlozku s napisem "Nutridrink vždy, když bežná strava nestačí". Vyhovuje mi, na stole mi vadi neprijemny zvuk pri soupani.
Ano, mám obyčejnou podložku
Pouzivam uz cca rok jednu reklamni podlozku s napisem "Nutridrink vždy, když bežná strava nestačí". Vyhovuje mi, na stole mi vadi neprijemny zvuk pri soupani.
Richmond : osobně jsem v tom rozdíl nikdy nepoznla... akorát ten, že když jsem myškou sjel z podložky, tak jsem nadával jelikož mi je malá... pro stůl je stůl
Divny, rozdil pozna i slepej. 320 x 285 mm neni zas tak malo, ale uznavam, ze jestli jezdis po pulce stolu tak muze bejt mala![]()
Ještě se mi nestalo, že bych vyjel z podložky i když mám tu QcK mini.....ale nejspíš to bude tím, že mám nastaveno dost vysoký DPI (3600) na 22" monitor, pak mi stačí jezdit jen po kousku nemusím ani pomalu hýbat rukou
![]()
Osobně podložku používám. Konkrétně typ X-Ray Technology Aqua2 A2B. Mohla by bát klidně menší. Na rozlišení monitoru 1440x990 mám na myši 1600dpi.
ANO
V praci steelseries doma razer exactmat + gelovej pazmek na podlozeni zapesti ..
Doma používám obyčejný papír A4, který si beru v práci (z druhé strany popsaný). Navíc si na něj píšu poznámky. Akorát ho musím občas vyměnit, když se ošoupe, nebo už je popsaný.
V práci mám obyčejnou látkovou podložku s gelovou podložkou pod ruku.
OT: Jestli někdo neví co je to sjíždět s myší z podložky, doporučuju si na myši zahrát hru Tie Fighter, při jejím hraní jsem kdysi zničil 2 kuličkové myši.![]()
vyborna podlozka, vlastnim tu megavelkou (teda na ty moji stoji qck+ (c: )
na tohle staci jednoduchy matematicky vzorec pot+prach+pohyb ruky+pohyb mysi=lepidlo=> caste omyvani stolu a mouse skatez, pokud chces mit vzdy presny pohyb a nemas nastavenou senzitivitu dva monitory/centimetr.
tu hadrovku jen "nekdy" operes (za dva roky jeste nebylo treba - mys klouze jak na oleji) osusis, pokracujes.
Kdysi jeste dost frcely (nejen u me) umely prkynka IKEA a bila A4. :-D
Naposledy upraveno uživatelem Jeff Brawo: 29-01-2010 v 08:13
Ano, dlaždici...
Měl jsem dřív podložku, ale vždy ji někdo odsunul, shodil.... S dlaždičkou se nikomu hýbat nechce, neuhýbá a myš jezdí dobře...
u mna na stole je roccat taito..velka perfektna podlozka
v praci zase STEELSERIES Steel Pad QcK
Já používám obyčejnou podložku pod myš, byla zdarma ke Grafice gainward. Už jsem uvažoval o koupi lepšího kousku, ale pak vždy najdu potřebnější věci.
pouzivam sklenenou icematkrasne to po ni klouze :P
Steelpad QcK+ asi 4. rokem a pořád stačí...Můj subjektivní názor je, že se mi na stole hůře jezdí než na podložce...