- Ano, vlastním kvalitní podložku
- Ano, obyčejnou
- Ne
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
- Ano, vlastním kvalitní podložku
- Ano, obyčejnou
- Ne
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
Ano, vlastním kvalitní podložku.
Samozřejmě pro někoho by to možná bylo málo kvalitní a někomu stačí obyč. Já mám SteelSeries QCK Mini a jsem spokojen a ani tolik nestála
Mne sa pod moju opticku mys najlepsie osvedcili textilne podlozky. Take boli v mode pred 15-timi rokmi. Mam jednoduchu lacnu textilnu podlozku za par centov.
Ne. Jezdím přímo po desce stolu. Kvalitní senzory s tím nemají problém. Navíc mě to nebrání v rozmachu.
Ano, vlastním kvalitní podložku.
Mám Roccat Taito, důvodem je hlavně to, že nesnáším, když mě stůl v zimě chladí a v létě se k němu lepím, proto na něj hodím nějakým ubrus a málokdy je to čistá látka. Prostoru mám takhle dost![]()
V minulosti som jazdil po stole, ale to si vyžiadalo daň v podobe "ojazdenej" dosky stolu ...A tak som si zadovážil Razer Goliathus Control Edition Oversized a tým pádom mi tiež nebráni v rozmachu ...
Používám OCZ Behemoth Regulator - stojí kolem 300,- a jsem s ní opravdu max. spokojen. Jestli se řadí mezi kvalitní, nechám Na Vás :-)
V kanclu pod Deathadderem papír Xerox Economy Laser-Copier,
doma pod Logitech G500 Razer eXactMat.
Ano, používámkvalitní podložku...
Ke své myšce razer (Razer Lachesis Bílá) jsem si zakoupil i podložku od stejné firmy (Razer Mantis Speed Mat), je velká a tak nejsem omezován limity podložky , efekt je dokonalý a pohyb přesný![]()
Naposledy upraveno uživatelem xlukinek: 25-01-2010 v 09:27
Jen desku stolu
Se starou myší sem jezdil po stole. Nedávno sem si koupil A4 Tech XL-750BK a k ní podložku Verbatim Rapier Precision. Byla levná a jezdí se na ní dobře takže spokojenost.
starší "lepší" myš jsem nahradil novější ale obyčejnou jen proto, abych podložku mít nemusel.
Mou podložkou je deska stolu. Nemám s tím sebemenší problém. A jak psal r34ktor, nic mi nebrání v rozmachu![]()
Používám, s takovym gelovym bobkem. Mam rád svý zápěstí...