Logitech QuickCam Communicate STX s win7 64bit
Zdravím,
mam tuto webkamerku: Logitech QuickCam Communicate STX, která do teď na winXP fungovala naprosto OK. Nyní jedu na Win7 64bit a nedokázal jsem najít správné ovladače a kamerku rozchodit. Řešil jste někdo podobný problém? Děkuji moc za rady
mam tuto webkamerku: Logitech QuickCam Communicate STX, která do teď na winXP fungovala naprosto OK. Nyní jedu na Win7 64bit a nedokázal jsem najít správné ovladače a kamerku rozchodit. Řešil jste někdo podobný problém? Děkuji moc za rady
Asi tě nepotěším, ale Logitech kašle na své zákazníky a ovladače na starší kamery nedělá. Asi proto aby si lidé koupili nové. Nicméně já si od nich už žádnou nekoupím (mám tři které můžu vyhodit).
Zkoušel jsi ze stránek výrobce stáhnout driver pro Win Vista a instalovat ho se zpětnou kompatibilitou ?
[quote=kevin00;342412]Zkoušel jsi ze stránek výrobce stáhnout driver pro Win Vista a instalovat ho se zpětnou kompatibilitou ?
[/quote]
Beru zpět, jak Kevin odkazuje, tak tvá kamera je naštěstí ještě podporovaná. Kevin:thumb
edit// sypu si popel na hlavu, já nic nečet, jen jsem koukal na Kevina, že hodil link. A ten link, je vlastně to samé co jsem říkal předtím. Logitech kašle na starší výrobky a na ovladače.
[/quote]
Beru zpět, jak Kevin odkazuje, tak tvá kamera je naštěstí ještě podporovaná. Kevin:thumb
edit// sypu si popel na hlavu, já nic nečet, jen jsem koukal na Kevina, že hodil link. A ten link, je vlastně to samé co jsem říkal předtím. Logitech kašle na starší výrobky a na ovladače.
[quote=stanikkk;342400]Zdravím,
mam tuto webkamerku: Logitech QuickCam Communicate STX, která do teď na winXP fungovala naprosto OK. Nyní jedu na Win7 64bit a nedokázal jsem najít správné ovladače a kamerku rozchodit. Řešil jste někdo podobný problém? Děkuji moc za rady[/quote]
Na webu vyrobce nic neni, coz znamena, ze asi fungovat nebude.
mam tuto webkamerku: Logitech QuickCam Communicate STX, která do teď na winXP fungovala naprosto OK. Nyní jedu na Win7 64bit a nedokázal jsem najít správné ovladače a kamerku rozchodit. Řešil jste někdo podobný problém? Děkuji moc za rady[/quote]
Na webu vyrobce nic neni, coz znamena, ze asi fungovat nebude.
[quote=DrZelenka;342423]Na webu vyrobce nic neni, coz znamena, ze asi fungovat nebude.[/quote]
Drtivá většina driverů pro Win Vista fungují bez problémů i pod Win7 ;)
Drtivá většina driverů pro Win Vista fungují bez problémů i pod Win7 ;)