Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Procesor Intel Core 2 Duo T6600

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    36

    Hoj,

    Mám procesor Intel Core 2 Duo T6600 a jede na 32-bit a chtěl bych se zeptat ho mám nastavit aby jel na 64-bit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    Nainstaluj mu 64b operační systém

    No teď vážně. Jaký win či linux na tom provozuješ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    36

    windows 7 ultimate

    ale když se podívám do systému tak typ systému je 32-bitový ale tuším že tak instalačka na win má v sobě i 32 i 64
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    No jestli jen tušíš, tak tušíš špatně. A jestli nevíš co sis koupil, tak na krabici i na CD bude jasně napsané jestli je to 32b nebo 64b verze.

    A jestli je to kradený, tak
    a) s tim ti tady nikdo radit nebude
    b) I warez verze má 2 různy rls (32b a 64b) což potvrzuje že rozhodně nejsou shodné instalace.

    Takže zkontroluj co jsi nainstaloval a pak budeme řešit jestli ti to funguje správně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Aytech
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    482

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    A jestli je to kradený, tak
    a) s tim ti tady nikdo radit nebude
    Na warez je jedna rada: stahl si to blbe a proto ti to dela problemy
    warez je ale dobry na zkousku. ja ti W7 obkoukavam ve VirtualBox, nechci vrazet 7 tis. do neceho co neznam;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Shrnu to do jasnyho zaveru, Musis preinstalovat operacni system na 64 bitovou verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení