Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: Problem asi se Zdrojem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    26

    mam docela velký problém s PC když hraju hry nebo stačí když jsem normálně třeba na prohlížeči ale to se stává míň tak mi spadne PC na monitoru se objeví proužky a začne mi praskat v reprákách a PC musím restartovat a to se mi stane neustále nevíte čím to je za rady předem děkuji Kopec

    Moje konfigurace:
    AMD Athlon(tm) II X4 620 Processor
    Ram 2x2GB DDR3 Corsair
    GK Asus EAH 5750 1GB
    HDD Seagat Barracuda 400GB 7200rpm
    Zdroj byl zabudován v bedně má 400W
    MB Asus M4A785TD-M EVO
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Projdi si FAQ! minimálně testy na teploty, testy pamětí a scan HDD můžeš udělat zcela svépomoci.

    A zjisti co je to za zdroj (opiš nebo vyfoť štítek)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Když mužeš, odfoť štítek zdroje (nebo napiš značku a výkon)

    Predpokladám, že to asi nebude nič moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    26

    Zdroj je Rexpower 400w
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Tuhle značku bohužel neznám... ale je spíš asi dimenzován na 5V ? Nebo se mi to jen zdá... každopádne má tvuj asi na 12V - 18A
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    26

    dělal jsem akorát test kompability přes BurnInTest a ten yšel že je to vše v poho ale testy teplot ješte a ty jse dají dělat přes jaký program ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    První věc co Ti doporučím je vyzkoušet jiný zdroj. Poté si stáhni program Everest a podívej se jaké máš teploty v a bez zátěže. Stáhni si i program FurMark a proveď test stability graf. karty (Extreme Burning Test + logování teploty GPU).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    26

    ten FurMark jsem zkoušel ale nešel mi spusti nevím proč ale nešel
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    26

    tak jestli to je nejspíš zdrojem tak by jste mi mohli njaký doporučit vpřijatelný ceně tak do 1800 kč děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Citace Původně odesláno od KopecCZ Zobrazit příspěvek
    ten FurMark jsem zkoušel ale nešel mi spusti nevím proč ale nešel
    Hlásí nějakou chybu ? Co se děje po instalaci a spuštění *.exe souboru ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Hlásí nějakou chybu ? Co se děje po instalaci a spuštění *.exe souboru ?

    naistaluju to dám finish a nic prostě se nic nestane
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Hlásí nějakou chybu ? Co se děje po instalaci a spuštění *.exe souboru ?
    nemůže to být tím že mám Windows 7 64x????
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Citace Původně odesláno od KopecCZ Zobrazit příspěvek
    naistaluju to dám finish a nic prostě se nic nestane
    Citace Původně odesláno od KopecCZ Zobrazit příspěvek
    nemůže to být tím že mám Windows 7 64x????
    Vidíš vlevo dole to tlačítko Edit. Na copak myslíš, že je

    To, že máš Win7 x64 ničemu nevadí, také je mám a FurMark funguje. Pokud dáš na konci instalace Finish, na ploše se zobrazí ikona, poklepej na ní. Případně spusť program souborem furmark.exe v adresáři programu.

    EDIT by mech13: az na to ze EDIT je napravo
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 27-01-2010 v 22:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Napojit tohle na 400W noname zdroj je snad ciry silenstvi Jen zkontroluj ty teploty ,ale podle me nestiha zdroj. V pripade otazek http://www.svethardware.cz/zaklady-d...pocitacu/27830

    At to je cimkoliv, tak kup poradnej zdroj!! Noname zdroj bych dal max. do nejaky kancl. sestavy, ktera ten zdroj moc nevytizi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Hlásí nějakou chybu ? Co se děje po instalaci a spuštění *.exe souboru ?
    tady je test furmark
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.png 
Zobrazení: 111 
Velikost: 274.0 KB 
ID: 15192  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém se zdrojem
    Od dvae v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-10-2014, 11:22
  2. Problém se zdrojem
    Od mutinek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-04-2013, 09:57
  3. problém se zdrojem
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-09-2008, 22:19
  4. Problém se zdrojem
    Od NoFaker v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 17:36
  5. Problem se zdrojem
    Od Lamak v sekci Zdroje
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 11:23