Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problem se zvukem pod W7 home premium

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    11

    Základni deska:http://www.asus.cz/product.aspx?P_ID=gD1ljCkUWy1Y3yMG
    integrovana zvukovka od Realteku

    Nainstaloval jsem W7 home premium, vsechny ovladace se mi automaticky nainstalovaly. Ale nebezel zvuk, ikdyz ve spravce zarizeni zadny problem nebyl. Tak jsem stahl z realteku jejich ovladace zkousel jsem vsechny od 2.37 az do2.41. Instalace vzdy probehne v poradku, objevi se tabulka restartovat pocitac, po restartu se mi tam ale nacpe zase ten defaultni W7 ovladac, jako bych predtim nic neinstaloval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Dej sem screenshot správce zařízení. Jaký jsou uvedený možný výstupy v ovladacím panelu zvuk?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    11

    vystup je tam Digitalni zvuk (SPDIF) nic vic, a na tej ikonce u hodin je nejakej smesovac misto obrazku repraku
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.jpg 
Zobrazení: 142 
Velikost: 259.5 KB 
ID: 15218  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Drivery pro vistu ze stránek motherboardu jsi zkoušel?

    Grafiku máš jakou? Ten spdif výstup je z tý zvukovky, nebo patří k integrovaný zvukovce v GPU (novější radeony)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    11

    z ty zvukovky, ty ovladace jsem zkousel, problem je, ze se nainstalujou a nic se nestane, ve spravci zarizeni zustane vse pri starym, ikdyz v odebrat programy ten nainstalovanej ovladac je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    A je někde nainstalovanej ten Realtek Audio Manager? Ten by se měl s driverama nainstalovat... Jde spustit?

    Zkusil jsi před instalací nejprve odebrat ten driver, co tam je přidanej?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows 7: Windows 7 CZ Home Premium
    Od Strýček Sam v sekci OS Windows
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 14-04-2014, 19:06
  2. Problém s instalací Windows 7 Home Premium 64bit
    Od @NUB!5 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-08-2012, 15:21
  3. Windows Vista: problem s funkciou sleep u windows vista 64 home premium
    Od kody33 v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 10:57
  4. Problém s Vista Home Premium 64bit
    Od Focusator v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 17:33
  5. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-11-2008, 13:23