Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Různé značky Ram

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    2

    Čest "Ajťáci",
    jdu zrovna k věci. Mám 2GB DDR2 800mhz ram od firmy (nejspíše) PCX (vůbec jsem nemohl něco od této firmy najít, ale na ramce je toto napsané) jestli můžu dokoupit si k této ram další 2GB DDR2 se stejnou frekvencí, ale od jiné firmy (nejlépe GOODRAM). Prosím poraďte. Díky a případné rady uvítám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    No, na značce teoreticky moc nezalezi, ale na frekvenci, pracovnim napeti a casovani jo
    A goodram ? radsi kup Kingston, A-Data, nebo neco podobneho ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Já mám skvělou zkušenost se značkou Patriot a Kingston(opravdu super jsou HyperX)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Daji HyperX CL3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Daji HyperX CL3?
    Ano, dají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ty cerny nebo modry? Screen z CPU-Z?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Ty cerny nebo modry? Screen z CPU-Z?
    Ty modrý, já to nemám, ale vím, že to jde. U těch černejch nemám zkušenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    Já mám skvělou zkušenost se značkou Patriot a Kingston(opravdu super jsou HyperX)
    Přesně ty si chci koupit. Koukal jsem na internet, jsou docela levné, koupím zrovna 2x 2GB a vystaráno. Mají doufám časování 5-5-5-15.Jsou to ony? -

    http://www.nextcomp.cz/Main.aspx?CLS...CODE_EQ=190478
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od Draken007 Zobrazit příspěvek
    Přesně ty si chci koupit. Koukal jsem na internet, jsou docela levné, koupím zrovna 2x 2GB a vystaráno. Mají doufám časování 5-5-5-15.Jsou to ony? -

    http://www.nextcomp.cz/Main.aspx?CLS...CODE_EQ=190478
    Jo, jsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    Já mám skvělou zkušenost se značkou Patriot a Kingston(opravdu super jsou HyperX)
    Ano Patriot su paradne... len ja som nemal šťastie a na 1600mhz pri 7-7-7-18-36-2T nesli stabilne... ale to uz som riesil davno... Goldmemory hádzal jednu chybu za druhou.... pri 1066 pohoda 6-6-6-15-21-2T.

    Zaujimalo by ma, kam až su limity frekvencia/časovanie
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od 16cmfan Zobrazit příspěvek
    Ano Patriot su paradne... len ja som nemal šťastie a na 1600mhz pri 7-7-7-18-36-2T nesli stabilne... ale to uz som riesil davno... Goldmemory hádzal jednu chybu za druhou.... pri 1066 pohoda 6-6-6-15-21-2T.

    Zaujimalo by ma, kam až su limity frekvencia/časovanie
    Patriot má super chladič(viper), bohužel je vysoký, a nelze tím pádem vlastnit tyto moduly s přesahujícím chladičem, např, i Freezer 7 Pro měl s nimi občas problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    Ty modrý, já to nemám, ale vím, že to jde. U těch černejch nemám zkušenost.
    Chyba, chtelo by to otestovat

    Citace Původně odesláno od VLAN Zobrazit příspěvek
    Patriot má super chladič(viper), bohužel je vysoký...
    Viper neni az tak uzasny chladic, uz jsem narazil i na kousek, ktery nedolehal na rostredni chipy. Vysoky je stejne jako u Dominatoru a nizsi nez u HyperX
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. CD media značky tesco
    Od michal.kolesa v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-03-2010, 17:51
  2. DDR2: Různé značky OP
    Od silentmurder v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2007, 15:28
  3. DFI - kvalita značky
    Od tgfh v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 31-08-2007, 05:49