Problém so SP2 WXP Pro
Prosím o radu. Na komp v zložení: MB Intel D875PBZ, CPU IntelP4 2,8GHz, RAM PQI 2x512MB,Matrox 6030L0 30GB, VGA Matrox Millennium G550,LiteOn SOHW1633S,zdroj 350W LC sa mi nedarí nainštalovať ServicePack2. Inštalácia WXP Pro SP1 prebehne v poriadku, po inštalácii SP2 a reštarte, pri bootovaní komp zamrzne a nič.Nedá sa naštartovať ani v núdzovom režime ani nič iné. To isté sa stane aj pri inštalácii WXP Pro so SP2. Už som z toho zúfalý:(
Vyskúšaj tzv. integrovaný SP2 v inštalácii Windows XP. Je to najlepší spôsob, ako sa vyhnúť problémom pri aplikovaní SP2 na bežiaci systém.
"To isté sa stane aj pri inštalácii WXP Pro so SP2. Už som z toho zúfalý"
Takže asi bych vyzkoušel ten nLite (druhý link :))
Takže asi bych vyzkoušel ten nLite (druhý link :))
No dneska som vyskúšal moju verziu nLite, aj kolegovu a stále to isté, Po reštarte prebehne dvakrát Win klobáska a sek. Potom iba tvrdý reset a dookola to isté. Ešte som nespomínal, že to robilo so staršou verziou Biosu(pravdepodobne pôvodná od výroby) a robí to aj s najnovšou(aká bola dostupná na webe výrobcu). A všetky komponenty okrem HDD sú prvýkrát použité, doteraz ležali v sklade v krabici. So SP1 je systém bez známok nestability, tak tam asi ostane len SP1. Ja už neviem, som z toho frustrovaný, toto sa mi ešte nestalo. Ale ja sa nevzdám:notsure