Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Dataprojektor EPSON PC-1900

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    156

    Firma je hrdým vlastníkém tothoto dataprojektoru. Problém je v tom, dataprojektor svítí a pracuje půl hodiny a pak se jakoby přepne do úspornéího módu, kdy lampa sice svítí, ale slabě a nejde přístroj ovládat jen vypnout. Pak se třeba za celý den nepodaří zprovoznit a druhý den jede zaset řeba půl hodinu a zase stejný stav. Na Hotline Epsonu neporadili, mám to poslat do servisu. Ale radějí dříve než to tam pošlu se ptám zda někoho něco nenapadá, Mašina je totiž zabudovaná a jen tak se nevyndá....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Máš otevřené dvířka před lampou????
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    156

    A jak by mi to asi svítilo????
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Myslím úplně otevřené
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    156

    jo dokořán a co sem pleteš furt ty dvířka???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Protože je tam koncák, který když nesepne, tak si myslí, že je to zavřené a nesvítí tolik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    156

    No a co by jste řekli. Mněl ho tam.......

    Jo už to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Stačí číst návod
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele kloboukB52
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    24

    Tak to je nejlepší vlákno, co jsem tady zatím viděl. + řešení funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MSI WIND AE 1900 pro sestru????
    Od V!RUS v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-05-2009, 22:38
  2. PDA, Smartphone na dataprojektor
    Od cc355 v sekci PDA a smartphony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2009, 12:26
  3. Socket A a starší: Očištění Athlon XP 1900+
    Od kevin00 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-02-2009, 13:12
  4. Socket A a starší: Amd 1900+
    Od neotek v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-07-2008, 00:12
  5. Bios pro odemčení ATI 1900 GT
    Od ttttt1 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2008, 07:53