Chci se kolegové zeptat zda nemá někdo zkušenost: ve hře zaklínač běhaji po celé obrazovce pruhy i po instal nejnovějších patchů? diky moc za pomoc.
SW: Win7 64bit GK. HD ATI 5850,
na wistách 32bit nebyl problém![]()
Chci se kolegové zeptat zda nemá někdo zkušenost: ve hře zaklínač běhaji po celé obrazovce pruhy i po instal nejnovějších patchů? diky moc za pomoc.
SW: Win7 64bit GK. HD ATI 5850,
na wistách 32bit nebyl problém![]()
Na vistách mi to chodilo v poho a kamarád má Win 7 32 bit a žádný problém a nemá ani patch, tak nechapu čím to může byt, už jsem s toho otrávenej mladík chce hrát a né a né to rozchodit, musí to přeci chodit i na 64bit,vždyť je to snad stejné chodějí na tom snad všechny 32bit aplikace né?
mam 64 bitovy Win 7 a zaklínač běhá v pohodě. mam verzi 1.5 a sestavu P2 X4 925, Radeon 5770
Já vám nevím, na 32bitech to rozběhám na 100%, na 64ce nic.
Tak vyřešeno !!!!! už to šlape.
drivery odinstalované, v nouzovém režimu odstraněny zbytky driverů pomocí [Driver Sweeperu, a poté nainstalované drivery 9.12.
Odinstalace zaklínače, opětná instalace a patch 1.4 pro rozšířenou edici a pak patch 1.5 a paráda jede to jako víno. Díky kevin 00
OT: majkl, co to mas za avatar?
P@pi-ho wallpaper zo súťaže
jo jo asi jo jak teď koukám někde jsem to stáhl ani nevím kde a líbilo se mi to.
[QUOTE=Salamander;349160]Umis vubec cist ?[/QUOT
Ne neumim...
Ahoj, potřeboval bych poradit... Nainstaloval jsem si Zaklínače a když ho chci opatchovat ma verzi 1.4, tak mi to napíše chybu: V systému nebyla nalezena jazyková verze odpovídající verzi hry. Stáhni si prosím příslušnou lokalizaci.
Nevíte někdo jak na to?
Navíc, ačkoliv jsem přihlášenej jako správce mě Tages odmítne...
Takže nemůžu spustt ani původní verzi hry...
Naposledy upraveno uživatelem Thorleif: 04-05-2011 v 22:15